Activitats especials al servei VinclesBCN

persones grans. VinclesBCN és un servei de l’ Ajuntament de Barcelona que vol reforçar les relacions socials de les persones grans que se senten soles

El servei VinclesBCN té com a objectiu principal reduir el sentiment de soledat no desitjada en les persones grans. Per aquest motiu, regularment s’organitzen trobades per barris per tal de fomentar la relació entre les persones grans d’un mateix territori i crear nous lligams.

Tanmateix, des del servei VinclesBCN es vol fer un pas endavant en aquesta lluita contra la soledat i per això també s’ofereixen activitats especials obertes a tota la ciutat, com ara visites guiades a la Sagrada Familia, al Palau Güell o al Palau de la música. Aquestes activitats han permès a les persones participants accedir a la cultura i les obres modernistes de la ciutat, a més de gaudir d’una bona estona en companyia d’altres persones grans.

Per poder-se beneficiar del projecte Vincles BCN, cal complir els requisits següents:

  • Tenir 65 anys o més.
  • Estar empadronat a la ciutat de Barcelona.
  • Sentir-se en situació de soledat.
  • Poder utilitzar la tauleta i estar motivat per usar el servei.
  • Tenir un nivell de català, castellà  i/o de la llengua de signes que permeti l’ús correcte de el servei.

Com puc sol·licitar participar en el projecte?

Els ciutadans interessats a formar part de la xarxa VinclesBCN poden trucar al telèfon 010 (gratuït),al telèfon 900 844 252, adreçar-se al seu Centre de Serveis Socials o al seu Centre d’Atenció Primària (CAP) o omplir el següent formulari.