FamíliaXL.com i família XS.com: dues plataformes de suport per a famílies monoparentals i nombroses

Les famílies nombroses i monoparentals ja tenen un nou recurs per estalviar el seu pressupost mensual. Els portals famíliaXS.com i famíliaXS.com ofereixen informació de les més de 100 empreses que brinden descomptes i avantatges a aquests dos col·lectius i la possibilitat de gaudir-ne gratuïtament.

El procediment és molt senzill, les famílies interessades només s’han d’associar a la pàgina web per accedir-hi al seu carnet digital. Amb aquest document -que es pot consultar des del mòbil - ja poden gaudir del descompte o avantatge que el comerç hagi pactat amb la xarxa fXL/fXS només ensenyant-ho a l’establiment al moment de realitzar la compra. En el cas de compra online, des de la pàgina web es pot consultar el codi descompte de cada comerç i fer-ho servir directament a cada botiga online.

Des de l’àmbit públic, la xarxa d’avantatges per a famílies monoparentals i per a famílies nombroses de la Generalitat de Catalunya, és un altre recurs interessant dirigit a aquests dos col·lectius.  En el cas de les famílies monoparentals, la xarxa d’avantatges ofereix a les famílies diversos beneficis com ajuts a l’habitatge, per naixement, adopció, tutela o acolliment sotmès al nivell d’ingressos de la unitat familiar, descomptes en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials a Catalunya,  i descomptes d’establiments o entitats col·laboradores.

En el cas de les famílies nombroses, la xarxa d’avantatges de la Generalitat permet accedir a una sèrie de beneficis, tant en l’àmbit institucional des de les diverses administracions púbiques, com per part d’establiments comercials i entitats.