VIU EL TEATRE celebra 10 anys

El proper diumenge 28 de setembre a les 11.00 h a la Plaça Joan Coromines (CCCB) fem una festa gratuïta i oberta a tothom.

VIU EL TEATRE treballa des de fa 10 anys per apropar el teatre a les famílies i als infants. Durant aquestes temporades ha programat més de 70 obres que han vist més de 200.000 espectadors, sobretot al Teatre Poliorama, però des de l’any passat també al CCCB.

Aquest any estrena nou curs amb una gran novetat: l’ampliació d’un nou espai al Teatre Romea. Així, la programació de VIU EL TEATRE es dividirà en tres nous espais; el Petit Romea (nens de 4 a 14 anys), Poliorama en Família (de 3 a 12 anys) i CCCBabies (nadons de 0 a 3 anys).

Totes aquestes novetats i molt més es presentaran el proper dia 28 de setembre a la festa que VIU EL TEATRE celebrarà a la plaça Joan Coromines (CCCB) a partir de les 11.00 h. Hi haurà jocs i tallers relacionats amb el món del teatre, animació infantil i moltes altres activitats per a totes les famílies que s’hi vulguin apropar. L’entrada és gratuïta.

La nova web de VIU EL TEATRE (www.viuelteatre.com) ja està disponible per consultar tota la programació del proper curs i totes les activitats que es faran els propers mesos.