La Font Màgica de Montjuïc

El cicle Aiguart reuneix una sèrie d’activitats coorganitzades entre diverses entitats i equipaments de la ciutat per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua 2018. Totes les activitats estan relacionades amb el canvi climàtic i la gestió de l’aigua com a bé públic i ho fan a través de diferents expressions artístiques.

Coneixerem allò que no veiem de la font més emblemàtica de Barcelona per acostar-nos al cicle de l'aigua a la ciutat i conèixer com funciona. En aquesta gran font brollen 2.600 litres d’aigua per segon procedent del subsòl, amb un sistema de recirculació d’aigua. Construïda amb motiu de l’Exposició Universal del 1929 per Carles Buïgas amb procediments força artesanals, pot crear fins a trenta jocs d’aigua amb diferents coloracions. Reflexionarem sobre la importància de l'aigua com a bé escàs i la corresponsabilitat que tenim en el manteniment d'aquest recurs.

Coorganitzada amb el Centre Cívic El Sortidor i el Centre Cultural Albareda. Amb el suport de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Inscripcions a partir del dimecres 14 de febrer a les 21 h

Dia i hora: 
16/03/2018 - 19:00 a 21:00
Preu: 
gratuït
Observacions: 

Per poder participar a l'activitat és imprescindible conèixer i fer conèixer a les persones acompanyants la normativa de seguretat que trobareu a "arxius relacionats"

No es permet l’entrada a menors de 8 anys

Si sou un grup de 10 persones o més, consulteu totes les activitats que us ofereix el programa Com Funciona Barcelona?

Arxius relacionats
Punt de trobada: 
Av. Rius i Taulet cantonada Av. Reina Maria Cristina (lateral Besòs/Montjuïc, sota les escales que pugen a la Font Màgica)