Esteu aquí

Actuacions a curt termini

Intervencions de seguretat i mobilitat a curt termini

En paral·lel, l’Ajuntament està avançant en la implementació de mesures a curt termini per millorar la seguretat i la mobilitat de la Meridiana que sorgeixen de la diagnosi inicial de l’avinguda. Són accions que s’integraran en el projecte definitiu que es consensuï en el marc de la taula i que intenten resoldre problemes actuals i facilitar l’encreuament dels vianants.

S’executaran entre finals d’any i primer semestre de 2017, i són:

  • Millora de la seguretat viària dels espais de refugi per a vianants. Els espais de refugi dels passos de vianants existents a l’avinguda es consolidaran amb petites urbanitzacions i elements de seguretat que millorin la solució actual.
  • Ampliació de la vorera de la cantonada mar-Llobregat de l’encreuament Meridiana – Fabra i Puig. L’espai de vianants a la cantonada de mar al costat Llobregat guanyarà espai per reduir la longitud del pas de vianants actual.
  • Nou pas de vianants entre l’estació de Sant Andreu Arenal i el parc de Can Dragó. Es proposa un nou punt de creuament per afavorir-hi la mobilitat dels vianants i garantir-hi la seguretat de pas.
  • Ajustos semafòrics per millorar la mobilitat transversal i la seguretat. Es revisaran els temps semafòrics de totes les cruïlles de la Meridiana per millorar la mobilitat transversal dels vianants i la seguretat en els encreuaments.