Esteu aquí

Alteracions a la mobilitat aquest cap de setmana per pavimentació a l'avinguda Meridiana

Obres. Aquest cap de setmana es programen els treballs de pavimentació de l’avinguda de la Meridiana entre els carrers d'Independència i d'Aragó. El treballs afectaran a la circulació de vehicles motoritzats i de bicicletes.

Els treballs d’urbanització continuaran sense afectar la circulació de l’avinguda Meridiana, de l'11 al 30 de març.

Divendres 8 de març de 8.00 a 21.00 hores.

Es començaran els treballs per la calçada sentit sortida de Barcelona des de la cruïlla amb Independència amb tall total de l’avinguda Meridiana. Es tallarà també el carrer Consell de Cent amb Independència quan s’aproximi l’obra a la cruïlla a partir de les 9,30 hores.

En arribar la maquinària a Aragó, es col·locarà a la cruïlla de Consell de Cent, tallant el sentit entrada ciutat des del carrer d’Aragó fins al carrer d’Independència

Quan finalitzin els treballs de la cruïlla a Consell de Cent, la maquinària es desplaçarà al carrer d’Aragó per realitzar els treballs en el sentit d’entrada fins al carrer d’Independència.

Es desviaran els vianants del pas de vianants d’Independència per la calçada amb proteccions de plàstic, ocupant un carril d’Independència.

Mentre es treballi al sentit sortida, el sentit entrada estarà obert. Excepcionalment s’habilitarà un pas al carrer Clot.

Dissabte 9 de març de 8.00 a 21.00 hores.

S’iniciaran els treballs d’aglomerat a la cruïlla avinguda Meridiana/carrer d’Aragó, des del costat Llobregat d’Aragó cap el sentit Besòs amb tall total de la cruïlla.

A última hora de la jornada del dissabte es farà el fresat i aglomerat especial de color vermell del Clot amb avinguda Meridiana, davant de la benzinera, sense afectar l’avinguda però tallant el carrer Clot. Es preveu l’obertura del carrer d’Aragó sobre les 14.00 hores.

Les nits del 8 i 9 de març es pondran mantenir dos carrils de circulació.

Desviaments del carril bici

Sentit entrada ciutat: per avinguda Meridiana – Navas de Tolosa – Bilbao – Verneda – Escultors Claperós – Gran Via Corts Catalanes – plaça de les Glòries.

Sentit sortida: per avinguda Meridiana vorera mar – Clot – Aragó – Navas de Tolosa – avinguda Meridiana.

El carril bici existent a Consell de Cent s’haurà de desviar per Cartagena.

Els treballs de col·locació de les peces separadores del carril bici es programa el 10 de març de 9 a 21.00 hores. Els treballs es faran ocupant calçada i mantenint un carril de circulació.

L’11 de març es farà la inspecció conjunta del carril bici amb Guàrdia Urbana per tal d’obrir-lo amb la configuració definitiva: dos carrils unidireccionals en sentit de la circulació a banda i banda de la rambla central.

Tall per pavimentació el cap de setmana del 16 i 17 de març

Els dies 16 i 17 de març, des de les 8 fins a les 19.00 hores, l’avinguda Meridiana, entre els
carrers d’Aragó i Mallorca, tindrà restriccions de trànsit, en ambdós sentits, per treballs de
pavimentació de la calçada.

El dia 16 de març es mantindrà un carril de circulació per sentit i l’endemà, el dia 17, el trànsit de vehicles estarà totalment tallat. Aquest tall afectarà també al carrer de València.

Sempre que sigui possible us recomanem que eviteu aquesta via i utilitzeu itineraris alternatius.
Per facilitar l’accés als guals de la zona afectada, alguns carrers de l’entorn s’habilitaran de forma provisional en doble sentit.