Inici » Noticia » L’educació catalana comença a assumir la Reforma Horària

L’educació catalana comença a assumir la Reforma Horària

Reforma horària. Horaris més saludables per als i les adolescents, que dinaran al centre cap a les 13h enlloc de fer-ho a la sortida.

L’institut-escola Arts és un dels centres educatius on, al llarg d’aquest nou curs escolar, els i les adolescents dinaran al centre als voltants de les 13h enlloc de dinar a la sortida, fet que normalment els suposava fer aquest àpat a quarts de quatre de la tarda, un horari poc saludable.

L’institut-escola Arts és un dels centres educatius on, al llarg d’aquest nou curs escolar, els i les adolescents dinaran al centre als voltants de les 13h enlloc de dinar a la sortida, fet que normalment els suposava fer aquest àpat a quarts de quatre de la tarda, un horari poc saludable. Aquest canvi acosta els horaris escolars al model de la Reformà Horària. La idea és que aquest mètode s’estengui als centres educatius del territori català, per tal que els i les estudiants de secundària tinguin horaris més saludables que els permetin seguir el ritme exigent que marca l’adolescència.