Cartell Escola d'Estiu

Arriba la primera Escola d’Estiu sobre polítiques del temps

L’Escola esdevé el primer programa de formació europeu que incideix en el dret al temps i la pobresa de temps.Hi haurà un format en línia per a la ciutadania i organitzacions i un format presencial a Barcelona per al personal polític, tècnic i persones expertes.

Cartell jornada  "Com garantir la desconnexió digital a les nostres empreses?"

El 19 de juny abordem el repte de la desconnexió digital a les organitzacions

 La sessió està inspirada en l’estudi “Orientacions per garantir el dret a la desconnexió digital” presentat pel Consell de Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya. En la jornada hi participaran sindicats i patronals, així com organitzacions de la Xarxa NUST - Xarxa d'empreses per un nou temps de treball - que impulsen bones pràctiques en matèria de desconnexió digital.

Barcelona a l'hora - Butlletí

Subscriu-te al butlletí “Barcelona a l’hora”

Un butlletí trimestral amb les principals novetats relacionades amb les polítiques del temps, una entrevista amb persones clau, i una agenda d’esdeveniments per tal d’estar sempre al dia.

Dossiers del Temps

Aquest dossier analitza què és i com cal abordar la pobresa de temps i la manca de temps propi que pateix una part important de la població, especialment les dones i les persones en situació de vulnerabilitat.

Emissió de capítols sobre el taller al programa Catakrac de Betevé

Betevé es fa ressò del taller "Barcelona, el temple del temps"

El programa infantil Catakrac de Betevé emet 3 capítols sobre els resultats principals del taller sobre temps dirigit a infants, que ja estan disponibles en la seva web.

retol amb el titol: Barcelona, el temple del temps

Què en pensen les nenes i els nens de Barcelona sobre l’ús del temps?

Coneix els resultats de “Barcelona, el temple del temps”, una activitat ludicoparticipativa amb nenes i nens d’entre 6 i 12 anys en què han reflexionat sobre com utilitzem el nostre temps.

Les polítiques públiques de temps 2022

Més de 70 actuacions vigents certifiquen el compromís municipal per avançar cap al dret al temps

L’informe 2022 de les polítiques públiques de temps impulsades per l’Ajuntament de Barcelona recull les més de 70 actuacions de temps fetes per aconseguir beneficis clau com la sostenibilitat, la igualtat de gènere o la participació democràtica.

Actualitat