Barcelona a l'hora - Butlletí

Subscriu-te al butlletí “Barcelona a l’hora”

Un butlletí trimestral amb les principals novetats relacionades amb les polítiques del temps, una entrevista amb persones clau, i una agenda d’esdeveniments, per tal d’estar sempre al dia.

Emissió de capítols sobre el taller al programa Catakrac de Betevé

Betevé es fa ressò del taller "Barcelona, el temple del temps"

El programa infantil Catakrac de Betevé emet 3 capítols sobre els resultats principals del taller sobre temps dirigit a infants, que ja estan disponibles en la seva web.

retol amb el titol: Barcelona, el temple del temps

Què en pensen les nenes i els nens de Barcelona sobre l’ús del temps?

Coneix els resultats de “Barcelona, el temple del temps”, una activitat ludicoparticipativa amb nenes i nens d’entre 6 i 12 anys en què han reflexionat sobre com utilitzem el nostre temps.

Anuari 2022

El Pacte del Temps fa balanç d’un any ple d’activitats

L’Anuari 2022 del Pacte del Temps recull totes les activitats que s’han impulsat a la ciutat durant aquest any i reflexiona sobre diferents aspectes relacionats amb el temps, com ara els horaris educatius o la pobresa de temps.

Les polítiques públiques de temps 2022

Més de 70 actuacions vigents certifiquen el compromís municipal per avançar cap al dret al temps

L’informe 2022 de les polítiques públiques de temps impulsades per l’Ajuntament de Barcelona recull les més de 70 actuacions de temps fetes per aconseguir beneficis clau com la sostenibilitat, la igualtat de gènere o la participació democràtica.

Actualitat

  • 18/09/2023 - 15:32 h La desena edició de la Time Use Week debatrà com aconseguir un nou equilibri del temps

    Catalunya serà el punt de trobada on representants de municipis, regions, organitzacions internacionals, teixit social i productiu i comunitat investigadora d’arreu del món reflexionaran sobre com avançar en el dret al temps.

  • 07/07/2023 - 14:18 h El teletreball des d’una perspectiva global

    L'article “Com és el treball a distància arreu del món?” aborda l'augment del treball remota conseqüència de la pandèmia de la COVID-19 i la varietat de drets i proteccions que tenen les persones treballadores a diferents països.

  • 20/06/2023 - 13:15 h Debat sobre la jornada laboral de quatre dies

    El moviment en favor de la setmana de quatre dies defensa la realització de les mateixes hores de treball en menys dies. Aquesta jornada de quatre dies, intenta concentrar i distribuir la jornada laboral de les persones treballadores.