Dossiers del Temps

Aquest dossier analitza què és i com cal abordar la pobresa de temps i la manca de temps propi que pateix una part important de la població, especialment les dones i les persones en situació de vulnerabilitat.

imatge il·lustració grup Pacte del Temps

Torna la Trobada Anual del Pacte del Temps per debatre sobre l’impacte de la pobresa de temps

El pròxim 7 de novembre a les 16:30 h tindrà lloc en un espai excepcional, la recentment guardonada biblioteca Gabriel García Márquez, la Segona Trobada Anual d’entitats membre del Pacte del Temps.

Barcelona a l'hora - Butlletí

Subscriu-te al butlletí “Barcelona a l’hora”

Un butlletí trimestral amb les principals novetats relacionades amb les polítiques del temps, una entrevista amb persones clau, i una agenda d’esdeveniments, per tal d’estar sempre al dia.

Emissió de capítols sobre el taller al programa Catakrac de Betevé

Betevé es fa ressò del taller "Barcelona, el temple del temps"

El programa infantil Catakrac de Betevé emet 3 capítols sobre els resultats principals del taller sobre temps dirigit a infants, que ja estan disponibles en la seva web.

retol amb el titol: Barcelona, el temple del temps

Què en pensen les nenes i els nens de Barcelona sobre l’ús del temps?

Coneix els resultats de “Barcelona, el temple del temps”, una activitat ludicoparticipativa amb nenes i nens d’entre 6 i 12 anys en què han reflexionat sobre com utilitzem el nostre temps.

Anuari 2022

El Pacte del Temps fa balanç d’un any ple d’activitats

L’Anuari 2022 del Pacte del Temps recull totes les activitats que s’han impulsat a la ciutat durant aquest any i reflexiona sobre diferents aspectes relacionats amb el temps, com ara els horaris educatius o la pobresa de temps.

Les polítiques públiques de temps 2022

Més de 70 actuacions vigents certifiquen el compromís municipal per avançar cap al dret al temps

L’informe 2022 de les polítiques públiques de temps impulsades per l’Ajuntament de Barcelona recull les més de 70 actuacions de temps fetes per aconseguir beneficis clau com la sostenibilitat, la igualtat de gènere o la participació democràtica.

Actualitat