Subvencions 2023

Convocatòria de subvencions

Publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB)  la Resolució provisional d'atorgament i denegació de subvencions de la convocatòria ordinària per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2023.

retol amb el titol: Barcelona, el temple del temps

Què en pensen les nenes i els nens de Barcelona sobre l’ús del temps?

Coneix els resultats de “Barcelona, el temple del temps”, una activitat ludicoparticipativa amb nenes i nens d’entre 6 i 12 anys en què han reflexionat sobre com utilitzem el nostre temps.

Barcelona a l'hora - Butlletí

Subscriu-te al butlletí “Barcelona a l’hora”

Un butlletí trimestral amb les principals novetats relacionades amb les polítiques del temps, una entrevista amb persones clau, i una agenda d’esdeveniments, per tal d’estar sempre al dia.

imatge de grup

Barcelona dona el relleu a Bolzano com a Capital Mundial de les Polítiques del Temps

En un acte públic, s’ha fet un repàs dels actes de la capitalitat i s’ha traspassat l’honor a Bolzano (Itàlia). S’ha pogut veure un vídeo resum de les principals activitats fetes.

Anuari 2022

El Pacte del Temps fa balanç d’un any ple d’activitats

L’Anuari 2022 del Pacte del Temps recull totes les activitats que s’han impulsat a la ciutat durant aquest any i reflexiona sobre diferents aspectes relacionats amb el temps, com ara els horaris educatius o la pobresa de temps.

Les polítiques públiques de temps 2022

Més de 70 actuacions vigents certifiquen el compromís municipal per avançar cap al dret al temps

L’informe 2022 de les polítiques públiques de temps impulsades per l’Ajuntament de Barcelona recull les més de 70 actuacions de temps fetes per aconseguir beneficis clau com la sostenibilitat, la igualtat de gènere o la participació democràtica.

Actualitat