Barcelona a la Butxaca

Icona Barcelona a la teva Butxaca

Barcelona a la butxaca és la nova aplicació mòbil de l’Ajuntament de Barcelona, que ofereix els principals serveis mòbils municipals per a la ciutadania en un sol punt d’accés.

Aplega informació d’actualitat, serveis, tràmits i tota la cultura de la ciutat amb un clic i permet guardar en una butxaca virtual tots els actes o equipaments preferits per accedir-hi de manera ràpida.

Les principals funcionalitats incloses en l’aplicació són les notícies destacades de la ciutat, l’agenda d’actes, els equipaments, les aplicacions municipals i l’accés als principals tràmits amb l’Ajuntament.

També mostra informació meteorològica i et permetrà estar al dia de tot el que passa a Barcelona a partir d’un servei d’avisos.

La nova aplicació inclou els serveis d’altres aplicacions municipals com “A prop d’aquí” (equipaments de la ciutat) i MobileID (tràmits municipals).

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • Android : 6.0 i versions posteriors
 • IOS: iOS 11.0 o posterior. Compatible amb iPhone, iPad i iPod touch.
 • iOs 12.0 i superiors.
Idiomes: 
Català, castellà

TANCA

Smou

App Smou

L’Smou és l’aplicació de mobilitat de Barcelona que uneix, en un mateix espai, diferents serveis de mobilitat personal d’una manera segura, còmoda i amb un únic usuari. L’Smou integra, en una mateixa aplicació, l’estacionament de les zones blaves i verdes de Barcelona i bona part de l’àrea metropolitana, el pagament i l’obertura automàtica per matrícula dels aparcaments de B:SM, la reserva i recàrrega de la xarxa pública elèctrica Endolla Barcelona i el servei del Bicing.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 9.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors
Idiomes: 
Català/Español/English

TANCA

SPRO

Icona Spro

SPRO és l’aplicació per a professionals amb la qual podràs aparcar a la DUM d’una manera còmoda i àgil. És una app pensada per donar servei a la metròpolis de Barcelona.
SPRO ÉS FÀCIL
Perquè puguis carregar i descarregar amb tranquil·litat
1. Activa l’estacionament en pocs passos, gràcies a una usabilitat millorada.
2. Gaudeix de 30 minuts d’aparcament gratuït per carregar i descarregar amb comoditat.
3. Rep una alerta personalitzada quan s’acabi el temps regulat.
SPRO ÉS CÒMODA
Perquè estacionar a la DUM sigui una feina menys
- Localitza la DUM més propera.
- Consulta la previsió d’ocupació i els horaris de regulació.
- Gestiona les teves operacions i les dades del teu vehicle, tant amb un compte personal com d’empresa.
SPRO ÉS METROPOLITANA
Utilitza-la per estacionar a Barcelona i als municipis de l’àrea metropolitana
Ja disponible a Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i, properament, al Prat de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 12.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors.
Idiomes: 
Català, castellà, anglès

TANCA

Vincles BCN

Icona App Vincles BCN

Aplicació per mantenir-nos en contacte amb les nostres persones grans. Permet fer videotrucades, enviar vídeos, fotografies i proposar trobades. Per activar-la, cal que la persona gran sigui membre del servei Vincles.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • Android 4.1 i superiors
 • iOS 8.0 i superiors
 • iOs 13.0 i superiors.
Idiomes: 
Català i castellà

TANCA

ONaparcar residents

Icona App ONaparcar residents

ONaparcar residents és el servei de B:SM i de l’Ajuntament de Barcelona per pagar a través d’una aplicació l’estacionament a les zones de residents de l’Àrea Verda de Barcelona. Amb ONaparcar residents ja no necessites la Targeta d’Àrea Verda física ni treure el tiquet al parquímetre per poder aparcar a la teva zona de resident. ONaparcar residents és gratuït i no té cap sobre cost per a l’usuari en comparació amb el parquímetre.

Fàcil, ràpid i converteix el teu mòbil en un parquímetre.

Com funciona ONaparcar residents?

Si el teu cotxe ja està donat d’alta a l’AREA, un cop baixada l’aplicació ONaparcar residents, pots començar a gestionar els tiquets d’aparcament de resident des de l’aplicació. Sense esperes, sense desplaçar-te al parquímetre i sense haver de deixar el tiquet dins el vehicle. Si tens més d’un vehicle, pots gestionar-los des d’un mateix usuari.

Amb ONaparcar residents pots ampliar tiquets des d’on siguis, recordar l’última posició en què vas activar l’estacionament, gestionar tiquets amb franges de dates personalitzables i disposar d’informació detallada de la tarifa i les bonificacions aplicades. A més, podràs pagar amb targeta bancària de manera totalment segura.

Des d’ONaparcar residents també podràs accedir a la resta d’aplicacions d’estacionament de B:SM: ApparkB, l’aplicació per pagar l’estacionament per minuts a les places blaves i verdes de la ciutat, i AreaDUM, l’aplicació per aparcar a les àrees de distribució urbana de mercaderies.

ONaparcar residents és un mètode de pagament alternatiu, opcional i voluntari que coexisteix amb el mètode tradicional de pagament per mitjà de parquímetres.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • Android 4.1 i superiors
 • iOS 9.0 i superiors
 • iOs 11.0 i superiors.
Idiomes: 
Català, castellà i anglès

TANCA

Tibidabo

Icona Tibidabo

L’App del Parc d’atraccions Tibidabo et permet viure un munt d’experiències i posar-te al dia de tot el que passa al Parc.
Un ventall d’activitats t’esperen al Tibidabo! Consulta tots els espectacles i animacions programats per dia i no et perdis res! Planifica la teva visita marcant com a favorits els espectacles i les atraccions que més t’agraden i informa’t de com pujar al cim de la muntanya en transport col·lectiu.
Gràcies a la tecnologia GPS, coneix la teva ubicació a temps real dins el recinte, el temps d’espera de cada atracció i la seva localització al mapa interactiu.
Si formes part de la gran família Tibiclub, accedeix a la teva àrea privada des de l’App. Allà hi trobaràs els teus descomptes i les invitacions per gaudir del Parc!

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 12.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors.
Idiomes: 
Català, castellà, anglès

TANCA

Zoo Barcelona

Icona App Zoo Barcelona

L’aplicació del Zoo de Barcelona permet als visitants del Zoo conèixer la seva localització dins el recinte mitjançant GPS per tal d’accedir als següents serveis:

 • Cercar Punts d’Interès: Permet obtenir la localització dels diferents punts d’interès dins el recinte, ja siguin animals, plantes, serveis, accessos, etc.
 • Conèixer Rutes: Donada la posició de l’usuari al parc, l’aplicació és capaç de mostrar-li la ruta per arribar a un POI seleccionat.

A més l’aplicació permet consultar informació de tots els POIs del parc: animals, plantes, monuments, etc., i proporciona informació sobre l’agenda del dia al Parc amb les activitats destacades, a les quals també es pot arribar amb les indicacions d’un enrutador.
Finalment l’aplicació també inclou una secció d’informació general del Zoo i un sistema d’alertes als usuaris.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • Android 4.0.3 i superiors
 • iOs 11.0 i superiors.
Idiomes: 
Català, Castellà i Anglès

TANCA

Trànsit

icona App Trànsit

Trànsit és una aplicació que ofereix als usuaris, a més d'una eina de consulta de l'estat del trànsit, la possibilitat de visualitzar totes les imatges d'algunes de les càmeres de trànsit de la ciutat de Barcelona. Aquesta aplicació inclou els serveis següents:

- Trànsit: mapa en el qual es representa el nivell de flux dels principals carrers de la ciutat, tant en la situació actual com en una previsió de 15 minuts.

- Càmeres: les càmeres apareixen ordenades segons la posició dels usuaris al mapa. Hi ha l'opció de marcar les càmeres preferides i veure-les a l'apartat corresponent.

- Preferits: apareixen al mapa les càmeres que els usuaris han afegit com a preferides per accedir-hi amb més rapidesa.

- Alertes: els usuaris seran informats a través de missatges pop-up (cada vegada que s'ingressi a l’app) de les possibles alertes de trànsit que tinguin lloc en aquell moment.

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 10.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors
Idiomes: 
Català, castellà, anglès

TANCA

Joc Bicing

Icona Joc Bicing

Gaudeix del joc Bicing. Pedaleja i aconsegueix punts que podràs canviar. A més podràs:

 • Consultar el teu estat en el joc.
 • Comprovar el teu últim trajecte registrat.
 • Apuntar-te a reptes i desafiaments.
 • Consultar els rànquings mensuals.
 • Canviar els teus punts a la botiga virtual.
 • Gestionar la teva estació personal

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 13.0 i superiors.
 • Android 4.4 i superiors
Idiomes: 
Català i castellà

TANCA

Punts d’interès de la ciutat

Icona web app PICS

Descobreix la ciutat i els seus barris amb aquesta nova aplicació web que mostra els principals punts d’interès de Barcelona. Espais naturals i urbans, museus i centres d’estudis i recerca per conèixer i situar al mapa de la ciutat. Endinsa’t en els deu districtes de Barcelona. ​

MOSTRA'N MÉS

Compatible amb: 
 • Dispositius Android: Chrome 55 i Android Browser 53
 • Dispositius iPhone i iPad: iOS Safari 10.2
 • Entorns Windows: Chrome 55 i Firefox 50
 • Entorns Mac OS: Chrome 55, Firefox 50 i Safari 10
Idiomes: 
Català, castellà, anglès i francès

TANCA

Fonts BCN

Icona app Fonts BCN

Amb aquesta aplicació trobaràs quina font de beure tens més a prop i com s’hi arriba. També podràs veure-les al mapa i consultar dades artístiques, històriques i curiositats de les més rellevants. 

MOSTRA'N MÉS

Gratuït
Compatible amb: 
 • iOs 11.0 i superiors.
 • Android 4.1 i superiors
Idiomes: 
Català, castellà i anglès

TANCA

Park Güell

Icona Park Güell

La PWA del Park Güell ofereix als visitants de la zona regulada informació i serveis dirigits a millorar la seva experiencia al Park

MOSTRA'N MÉS

Compatible amb: 
 • Dispositius Android: Chrome 55 i Android Browser 53
 • Dispositius iPhone i iPad: iOS Safari 10.2
 • Entorns Windows: Chrome 55 i Firefox 50
 • Entorns Mac OS: Chrome 55, Firefox 50 i Safari 10
Idiomes: 
Català, castellà, anglès i francès
Enllaços d'interès: 

TANCA

Comparteix aquest contingut