Survey Barcelona

Una mirada fotogràfica sobre les transformacions de la ciutat, 2015-2023

Autor/es
Adrià Goula (idea original) i diversos autors (fotografia i text)

Un recull fotogràfic coral que mostra els canvis i la transformació de Barcelona en els últims anys. Aquest projecte fotogràfic aporta una mirada coral sobre Barcelona i les diferents intervencions que s’hi han realitzat durant els últims anys: des de grans transformacions en l’espai públic, nous equipaments o habitatge social fins a petites actuacions en carrers i places.

Deu fotògrafs i fotògrafes han treballat en paral·lel per generar el testimoni dels canvis que ha sofert la ciutat en els últims anys. Aquest gran conjunt d’imatges, de tipus i estils diferents, es pot ordenar de dues maneres, que corresponen als dos volums del llibre: un primer volum on apareix una selecció de fotografies de cada fotògraf i un segon volum on s’expliquen, un per un, els projectes de ciutat. Dos volums que es complementen entre ells i que ofereixen una visió completa i coherent sobre el conjunt de les intervencions i les noves aportacions arquitectòniques i urbanístiques que s’han fet en els darrers anys a la ciutat de Barcelona.

El projecte és molt més que un llibre que convida a passejar per aquesta nova Barcelona transformada i transformadora. S’ha dissenyat un web específic que abasta tot el contingut del projecte Survey Barcelona, amb imatges incloses, en català, castellà i anglès: survey.barcelona.

Volum I: Mirades (168 pàgines)

Textos d’Adrià Goula i Valentín Roma 

Volum II: Projectes (144 pàgines)

Text de Xavier Matilla Ayala. Conversa entre Eva Franch, Margarita Jover, Carme Pinós i Janet Sanz.Les fotografies que apareixen en els dos volums són autoria de Milena Villalba, Andrés Flajszer, Pedro Pegenaute, Aitor Estévez, Jon Tugores, Xavi Bou, Joan Diví, Adrià Goula, Maite Caramés, Pol Viladoms i Simona Rota. 

Ciutat
Ajuntament
Arquitectura
Barri
Fotografia
Urbanisme

Què en diuen

"És gràcies a la fotografia que podem conèixer la metamorfosis, tant arquitectònica com urbanística, de Barcelona. Una mirada fotogràfica sobre les transformacions de la ciutat, 2015-2023 explica l’evolució ecològica que ha fet la ciutat en vuit anys."

Dades tècniques

  • Idioma de publicació: Català
  • Any: 2023
  • Pàgines: 312
  • Coberta: En estoig
  • Format: 33 x 22 cm
  • ISBN Ajuntament: 978-84-9156-462-1
  • Distribuïdor Editorial: Xarxa de Llibres

Preu

39.00€

Punts de venda

Punts de venda en línia

Títols relacionats