Inici / Estrategia bcn antirumors / #XarxaBCNAntirumors / Comissions i grups de treball de la Xarxa BCN Antirumors
La Xarxa BCN Antirumors s'organitza en diferents espais de treball, oberts a totes les entitats i persones membres que hi vulguin participar de forma activa. El compromís i la corresponsabilitat de les persones que els formen són clau per al seu bon funcionament i per garantir que s'assoleixen els objectius marcats, tot construint una xarxa on tots i totes ens sentim protagonistes. Aquests grups i comissions són espais de treball per a la reflexió i la proposta de debats i iniciatives al voltant dels principis i objectius de la XBCNA.
  El grup de dinamització territorial treballa per desenvolupar i fer arribar les diferents eines, materials i recursos elaborats per la XBCNA al treball comunitari i territorial que es duu a terme a la ciutat.
   
  Format per molts dels plans comunitaris i serveis...
  • Grup de formació

  El grup de formació és un espai de treball, assessorament i disseny de propostes formatives interculturals adreçades, principalment, a les persones i entitats que formen part de la XBCNA. Els objectius d’aquest grup són:

  • Proposar nous debats i reflexions al voltant de la...
  El grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors és un espai de treball molt divers que duu a terme accions encaminades a: 
  • Promoure projectes d’anàlisi crític del discurs al voltant de temàtiques com el racisme i les múltiples diversitats; i dissenyar accions per a la...
  • Comissió d'Estratègia

  La Comissió d’Estratègia és un dels espais de participació de la Xarxa BCN Antirumors i té per objectiu fer seguiment del desplegament del pla d’acció.

  Les seves funcions són les següents:

  • Fer seguiment del desplegament del Pla d’Acció de la XBCNA, de l’assoliment dels...

Comparteix aquest contingut