Inici / Estrategia bcn antirumors / #XarxaBCNAntirumors / Comissions i grups de treball de la Xarxa BCN Antirumors

La Xarxa BCN Antirumors, s’organitza en diferents espais de treball, oberts a tots els seus membres que vulguin participar de forma activa.

El compromís i la coresponsabilitat dels membres que els formen són claus per al seu bon funcionament, i per garantir que s’assoleixen els objectius marcats, tot construint una xarxa on tots i totes ens sentim protagonistes.

Aquest grups i comissions volen ser espais de construcció conjunta, d’aprenentatge i de coneixement mutu.

  El grup de dinamització territorial treballa per desenvolupar i fer arribar les diferents eines, materials i recursos antirumors elaborats per la XBCNA al treball comunitari i territorial que es duu a terme a la ciutat.

  Format per molts dels plans comunitaris i serveis territorials de...

  • Grup de formació

  El Grup de formació és un espai de treball, assessorament i disseny de propostes formatives antirumors per a agents antirumors i entitats que formen part de la XBCNA. Els objectius d’aquest grup són:

  • Ampliar l’oferta formativa antirumors i intercultural.
  • Apropar la...

  El Grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors és un espai de treball molt divers que duu a terme accions encaminades a:

  • Promoure i dissenyar accions per a l’ús d’un llenguatge inclusiu i el tractament correcte de la diversitat cultural en els mitjans de comunicació i xarxes...
  • Comissió d'Estratègia

  La Comissió d’Estratègia és un dels espais de participació de la Xarxa BCN Antirumors i té per objectiu vetllar pel desplegament correcte del seu pla d’acció.

  Les seves funcions són les següents:

  • Definir i prioritzar les estratègies que cal seguir per a un desplegament...

Comparteix aquest contingut