Inici / Noticia / 16 de febrer: Plenària de la Xarxa BCN Antirumors

16 de febrer: Plenària de la Xarxa BCN Antirumors

Un espai de retrobament de les entitats de la Xarxa per donar el tret de sortida del nou Pla d'Acció.

La impossibilitat de fet trobades presencials durant aquests dos anys de pandèmia ha deixat les entitats de la Xarxa BCN Antirumors sense oportunitats per trobar-se i compartir experiències, debats i reflexions. En el marc del procés d’elaboració del nou Pla d’Acció de la XBCNA es feia imprescindible aquest espai de trobada i de creació col·lectiva.

És per això que us convoquem a la reunió plenària de la Xarxa BCN Antirumors, que tindrà lloc dimecres 16 de febrer, a les 18 h al Centre Cultural Albareda (carrer d’Albareda, 22). *Atenció: la data ha canviat!

Esperem que sigui un espai de retrobada de les entitats de la Xarxa, després de dos anys llargs sense haver tingut l’ocasió de veure’ns i treballar plegades.

També serà el moment de fer retorn de l’avaluació del Pla d’Acció, en la qual moltes heu participat, i donar el tret de sortida per l’elaboració del nou pla.

L’acte es farà seguint estrictament les recomanacions sanitàries per la COVID-19. Serà obligatori portar correctament posada la mascareta.

Inscripcions a antirumors@bcn.cat

Us hi esperem!

Comparteix aquest contingut