Inici / Noticia / Aquestes vacances... recupereu el contingut generat per l’Espai Avinyó!

Aquestes vacances... recupereu el contingut generat per l’Espai Avinyó!

Aquesta tardor, l’Espai Avinyó ha ofert tres mesos de reflexió i diàlegs, en el marc de diversos espais i iniciatives que han tingut lloc a la ciutat de Barcelona.

>> Per accedir als continguts, descarrega’t el pdf i fes clic als enllaços <<

Com tantes altres programacions culturals, l’Espai Avinyó tanca l’any amb una programació virtualitzada, des d’una distància marcada pels temps actual però que, més enllà d’allunyar-nos, ens ha obert la possibilitat d’arribar a nous territoris, establir noves converses, i connectar amb públics de més enllà dels límits espacials de la ciutat.

A través del teatre, la poesia, la fotografia i la dansa, així com la reflexió i el coneixement  situat, hem fet un recorregut de diverses temàtiques que ens han encoratjat a mirar la realitat que ens envolta des de perspectives i llenguatges diversos. En aquest sentit, volem ressaltar el procés de treball comunitari i en xarxa amb altres entitats, generat en el marc del cicle Creació Jove. Ha estat una nova forma de treballar i d’apropar-nos al jovent dels barris de la ciutat, sempre amb la intenció de respectar i amplificar la seva autorepresentació.

Us animem doncs a acompanyar-nos en la retrospectiva, i a connectar amb tots els continguts generats en aquest darrer tram de l’any, on podreu llegir, escoltar o veure les aportacions de ponents, artistes, projectes i col·lectius.

Comparteix aquest contingut