Inici / Noticia / Cap a un nou Pla d’Acció de la Xarxa BCN Antirumors 

Cap a un nou Pla d’Acció de la Xarxa BCN Antirumors 

La Xarxa BCN Antirumors inicia el procés d’elaboració del nou Pla d’Acció 2021-2026.

A partir de la darrera setmana d’aquest mes de maig, la Xarxa BCN Antirumors posarà en marxa el procés de treball per a l’elaboració del seu nou Pla d’Acció, que tindrà vigència entre 2021 i 2026. Aquest procés s’hauria d’haver iniciat durant l’any passat, però les restriccions causades per la crisi de la COVID19 no ho van fer possible.

La primera tasca que cal portar a terme per fer possible el disseny i la concreció d’un nou Pla d’Acció és l’avaluació del Pla d’Acció actual, tant pel que fa als principis i objectius que planteja, com en relació a les accions concretes que proposa. Les dues trobades dels grups de treball de la XBCNA que van tenir lloc al desembre del 2020 i al febrer d’enguany van ser un primer espai de treball en aquesta línia, i van servir per identificar temes prioritaris i acords bàsics.

Per fer aquesta revisió i reflexió sobre la feina feta durant els darrers cinc anys es comptarà amb la dinamització de Transductores, amb una proposta de treball que inclou una enquesta adreçada a totes les entitats i persones membres de la XBCNA, així com el treball més aprofundit amb diversos grups focals.

Passat l’estiu, els resultats d’aquesta avaluació es presentaran al conjunt de la XBCNA i seran el punt de partida per a la feina de formular el nou Pla d’Acció 2021-2026, que ha de donar impuls a la Xarxa i la seva acció intercultural a la ciutat durant els propers anys.

Podeu consultar el Pla d’Acció de la XBCNA 2016-2020 en aquest enllaç.

Comparteix aquest contingut