Inici / Noticia / Ja podeu consultar la memòria del Programa BCN Interculturalitat 2021!

Ja podeu consultar la memòria del Programa BCN Interculturalitat 2021!

La memòria recull l’acció intercultural que ha realitzat el Programa BCN Interculturalitat impulsat pel Departament d’Interculturalitat i Pluralisme Religiós.

A través d’aquesta memòria podreu conèixer l’acció global del Programa: què s’ha fet al llarg de l’any, quina ha estat la valoració i els reptes de cara al futur. I, per altra banda, de manera més específica podreu consultar les accions per línies de treball: Impulsem la interculturalitat, Formació intercultural, Estratègia BCN Antirumors, Espai Avinyó i Comunicació intercultural.

Aquest any 2021 ha estat especialment important, ja que, d’una banda, s’han fet efectius els deu anys del primer Pla Barcelona Interculturalitat i, de l’altra, s’ha reafirmat el compromís de l’Ajuntament de Barcelona respecte a l’enfocament intercultural com a política pública, perquè s’ha presentat el nou Pla Barcelona Interculturalitat (2021-2030) i la Mesura de Govern. Avançar cap a la interculturalitat. Instrument i mecanismes de governança.

Aquesta memòria, doncs, reflecteix com la interculturalitat ha esdevingut una acció transversal dins l’Ajuntament de Barcelona i, com la mirada intercultural s’ha incorporat en múltiples projectes. 

Com a novetat d’enguany, és que s’ha volgut donar un gir a la memòria amb l’objectiu de mostrar la feina del Programa BCN Interculturalitat de manera més transparent i clara, ja que, a causa de la seva complexitat, s’han anat adaptant les formes de recollir i analitzar la informació. Aquests canvis s’inicien enguany, però la idea és anar ajustant-los any rere any, perquè la memòria sigui cada vegada més acurada i doni compte del treball fet de la manera més aproximada possible.

Consulteu-la a través d’aquest >>enllaç<<.

Comparteix aquest contingut