Inici / Estrategia bcn antirumors / Actualitat antirumors

Desmuntant la islamofòbia als barris. Vine a la darrera sessió de l'any del cicle Mirades Crítiques!

02/12/2019 - 14:47

En el marc del Dia Internacional de lluita contra la Islamofòbia (12 de desembre), us proposem un diàleg crític amb activistes de diverses procedències i àmbits de treball per desmuntar la islamofòbia als barris.

Trobada de la Comissió d’Estratègia

27/11/2019 - 17:58

El passat 12 de novembre es van reunir alguns representants de les entitats de la Comissió d’Estratègia amb el nou comissionat de Diàleg intercultural i pluralisme religiós, Khalid Ghali.

L'ENTREVISTA | Cari McCay: "El racisme i els mateixos mecanismes de prejudici que ens trobem a la societat, els trobem també a la cultura LGTBI"

30/10/2019 - 12:27

Conversem amb Cari McCay per seguir reflexionant al voltant dels temes que va tractar al taller ‘Eines i estratègies per a treballar des d’una mirada interseccional el racisme i la LGTBIfòbia en context de diversitat sexual i de gènere’.

Fem un te? Visibilitzem una realitat invisibilitzada: les cures

29/10/2019 - 16:23

En el marc de la inauguració de l’exposició fotogràfica 'Mujeres que sacan brillo', l’Institut Diversitas, membre de la XBCNA, us convida a un espai de tertúlia comunitària per conversar amb les dones protagonistes de l'exposició.

Comparteix aquest contingut