Àrea infantil

L'àrea infantil és la part de la biblioteca destinada als infants i als joves de fins a 14 anys, però també als adults que els acompanyen i a les persones interessades en els llibres per a infants.

A la sala hi trobareu l'Espai de Petits Lectors, on a més de llegir i mirar els contes, es pot gaudir de les diverses sessions de contes organitzades, i l'espai Internet i +, equipat amb un ordinador per consultar el catàleg de la biblioteca, i d'un ordinador amb connexió a internet i programes.

L'àrea infantil disposa d'un fons documental molt variat, en tot tipus de formats. S'hi pot trobar, entre altres, llibres de ficció i de no-ficció, còmic i manga, revistes, pel·lícules per als més petits, música, i novel·la juvenil.

Dins l'apartat de llibres d'imaginació, hi ha la secció de contes populars i també la de primeres lectures: contes en lletra lligada i contes en lletra de pal.

A la secció Racó de Pares i Mares, s'hi pot trobar informació sobre creixement, educació, nutrició, entre altres temes d'interès relacionats amb els fills, i en diferents formats: llibres, revistes, CD i DVD.

 

Enllaços relacionats: