Biblioteca

La Biblioteca Collserola - Josep Miracle es va inaugurar el 5 de juliol de 2002, dóna servei al barri de Vallvidrera, Tibidabo i les Planes, districte de Sarrià - Sant Gervasi i forma part del Consorci de Biblioteques de Barcelona, tal com queda establert al Pla de biblioteques de Barcelona del 1998-2010.

La biblioteca rep el nom de l'escriptor Josep Miracle i ret, així, homenatge a qui va ser veí del barri de Vallvidrera i, per extensió, del Parc de Collserola en el qual ens trobem.

És un centre obert a tothom, que permet compartir recursos i gaudir de serveis d'accés a la informació, la cultura i el coneixement. És un espai cultural de trobada i d'intercanvi on s'organitzen activitats de difusió cultural i de la lectura per gaudir del temps lliure.

A la biblioteca hi trobaràs un conjunt de documents de temàtica diversa, per a qualsevol edat, un ventall de revistes de diverses temàtiques i premsa diària, música i cinema i accés a internet i a Wi-Fi, i, així, espera ser un punt d'informació local per al territori.