La Biblioteca Collserola – Josep Miracle participa al Sant Jordi de Nadal

Nadal. Enguany la biblioteca participa al Sant Jordi de Nadal amb diverses propostes al voltant de la sostenibilitat i de la natura.

A primera hora del matí del dia 11 de desembre, a les 11 h, la sessió de desembre de  Biblionatura es trasllada a l’Antiga Fàbrica Damm on comentarem En el corazón del bosque de Jean Hegland.

Ja a la tarda, a les 16 h,  tindrà lloc la taula Receptes lectores per a lectors verds on Pep Bernades,  llibreter de la llibreria Altair, Imma Sistené, llibretera a la llibreria Oryx, i  Núria Flò, directora de la Biblioteca Collserola – Josep Miracle parlaran sobre la seva experiència en l’àmbit de la prescripció lectora.

A continuació comptarem amb Damià Gibernet i Núria Flò per explicar el projecte que es desenvolupa a la Biblioteca Collserola – Josep Miracle Bibliollavors.

I finalment, a les 18 h,  tindrà lloc la presentació del llibre BCNecologia (Ajuntament de Barcelona, 2021) amb Josep Bohigas i Salvador Rueda. Una publicació que revisa més d’un centenar de projectes realitzats per l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona per a diferents metròpolis del planeta. Un llibre per a amants de l’urbanisme i l’ecologia, però també per a tothom que tingui curiositat per conèixer com ha canviat la ciutat de Barcelona en els últims anys.

Us animem a apuntar-vos al web de Sant Jordi de Nadal 2021.