Àrea infantil

Els infants més menuts tenen a l'abast una zona especialment concebuda per a ells amb la Bebeteca i l' Espai de Petits Lectors, on trobaran llibres i contes en els formats i sobre les temàtiques que més els agraden. La resta de lectors infantils disposen de llibres, àlbums il·lustrats, còmics i novel·les juvenils, així com d'altres recursos documentals sobre qualsevol matèria i en diversos suports.

Els adults també disposen d'espais propis. El Racó Famílies és l'espai més familiar, on hi trobareu llibres i revistes de temes, com ara el mètode Carles González, l'embaràs i el part, l'alimentació i la salut, els hàbits, el creixement i el lleure familiar. El Racó del Mestre ofereix recursos per a l'aula, activitats i propostes que poden ajudar en les tasques educatives, tant de suport com de coneixements, com ara la coeducació.

La sala es complementa amb un espai on es poden explicar contes i un altre per organitzar-hi tallers, una zona per connectar-se a internet i una agenda d'activitats mensual.

Els infants menors de 9 anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta que se'n responsabilitzi i no se'ls pots deixar sols a la sala infantil ni a cap activitat si no s'indica el contrari.

Enllaços relacionats: