Espai Multimèdia

L'Espai Multimèdia de la biblioteca està equipat amb vuit ordinadors que podeu reservar per connectar-vos a internet, treballar amb eines de tractament d'imatges, de so i de vídeo i gestió de pàgines web, entre altres. També hi trobareu un escàner i una impressora.

En aquest espai també us oferim assessorament pel que fa a l'ús de les tecnologies de la informació: consultes relacionades amb la recerca d'informació a internet, el correu electrònic, l'elaboració de documents escrits, els fulls de càlcul, el retoc d'imatges, etcètera.

Aquest servei d'assessorament s'ofereix de gener a juny i d'octubre a desembre, cada dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 hores.

A l'Espai Multimèdia també es fan, trimestralment, cursos i tallers per iniciar-vos en la informàtica, la fotografia, la creació de pàgines web, el programari lliure, la creació de blocs, etcètera. Podeu fer la vostra inscripció per internet o directament a la biblioteca. Les inscripcions comencen sempre el dia 15 del mes anterior al del curs.

Enllaços relacionats: