Espai Multimèdia

L'Espai multimèdia de la biblioteca està equipat amb vuit ordinadors, que podeu reservar i amb el que que podreu connectar-vos a Internet, treballar amb eines de tractament d'imatges, de so i de vídeo i gestió de pàgines web, entre d'altres. També disposa d'un escàner i una impressora.

En aquest espai també us oferim assessorament pel que fa a l'ús de les tecnologies de la informació: consultes relacionades amb la recerca d'informació a Internet, el correu electrònic, l'elaboració de documents escrits, els fulls de càlcul, el retoc d'imatges, etcètera. Aquest servei s'ofereix  de gener a juny i d’octubre a desembre, dilluns 10 a 13 h i dimecres 17 a 20 h.

A l'Espai multimèdia també es fan, trimestralment, cursos i tallers que us permetran iniciar-vos en la informàtica, la fotografia, la creació de pàgines web, el programari lliure, la creació de blogs, etcètera. Podeu fer la vostra inscripció per Internet o directament a la biblioteca. Les inscripcions comencen sempre el dia 15 del mes anterior al del curs.