Nou Barris

Què és

La col·lecció local de la biblioteca Nou Barris aplega tots els documents que fan referència al districte on és la biblioteca, als barris que el formen i la seva àrea d'influència. Posem al vostre abast tota la informació relativa a Nou Barris, de caràcter històric o d'actualitat, en definitiva qualsevol informació que necessiteu per conèixer la memòria de la comunitat.

Què hi trobareu

El fons local aplega llibres i documents que tenen en comú informar sobre temes relacionats amb Nou Barris: la població, la història, la geografia, l' urbanisme, el Parc de Collserola, rutes per conèixer a fons el nostre barri, les seves entitats, certàmens literaris, autors locals així com la història de l'Institut Mental de la Santa Creu, actual ubicació de la biblioteca.

Com puc accedir-hi

El fons local té una part exclosa del servei de préstec. Es tracta de llibres i documents dels quals la biblioteca només té un exemplar, o bé són molt antics i serien impossibles de trobar en cas de pèrdua o deteriorament. Aquests documents porten una etiqueta al llom que diu "exclòs préstec". Atesa la particularitat de la col·lecció local, els documents que en formen part no són a la sala. Cal demanar-los al personal bibliotecari.

Podeu consultar la guia de la Col.lecció local de la Biblioteca de Nou Barris

Podeu consultar la guia de la Col.lecció local de totes les Biblioteques del districte de Nou Barris

Podeu consultar la guia de les Novetats de col.lecció local de la Biblioteca de Nou Barris

Donatius per la col·lecció local

La col·lecció local és una col·lecció viva, que amplia el fons a mesura que la biblioteca troba documents d'interès. En aquest sentit, es demana la col·laboració d'entitats i particulars per augmentar el fons local. Si teniu algun document que faci referència a artistes, entitats i escriptors locals, o que parli de temes relacionats amb Nou Barris i el voleu donar a conèixer, no dubteu a portar-lo a la biblioteca.

Itineraris virtuals

La Biblioteca organitza un seguit d'itineraris virtuals per conèixer el districte de Nou Barris i els seus barris.