La biblioteca va celebrar el 25è aniversari

25è aniversari. La biblioteca es va inaugurar el 3 de novembre de 1997 i dona servei als usuaris de Nou Barris i de tota la ciutat

La Biblioteca Nou Barris va celebrar el 25è aniversari i organitza diverses activitats per celebrar-ho amb veïns i usuaris. Volem agrair a totes les persones i entitats que han participat al llarg de la història de la biblioteca, que l’han fet créixer i ser el que és actualment.

Gràcies a les Escoles, Instituts, Casals de joves, Espais familiars, Entitats del territori dedicades a la història local de Nou Barris, Centres Cívics, Casals de barri, Entitats per a persones amb discapacitat intel·lectual, Casals de Gent Gran.

Gràcies als usuaris habituals, als estudiants i usuaris de la Sala d’estudi, als que venen a fer cursos d’Antena Maker o Espai Multimèdia, als lectors fidels dels Clubs de Lectura, participants de les Tertúlies de català setmanals i als joves “A l’Estiu  Bcn t’acull”.

I també a totes les treballadores que han passat per la biblioteca i han aportat la seva part d’il·lusió i entusiasme en el projecte ambiciós de ser una institució que segueix apostant per l’accés lliure i sense restriccions al coneixement, el pensament, la cultura i la informació.