Visites escolars a la Biblioteca Nou Barris per al curs 2022-2023

Visites escolars. Visites escolars. Tota la informació sobre aquest servei adreçat a escoles.

Comença un nou curs i tornen les visites escolars a la biblioteca Nou Barris.

Les visites escolars s’emmarquen dins el programa de formació d’usuaris que la biblioteca ofereix als centres educatius d’infantil, primària i secundària de la seva àrea d’influència.

Per tal que pugueu consultar la nostra oferta teniu a la vostra disposició el Catàleg de visites escolars per actualitzat per al curs 2022-2023, aquestes activitats estan adreçades a les escoles de primària del barri que es troben a la nostra àrea d’influència i a tots aquells instituts i escoles d’educació secundària que ho desitgin.

Trobareu el llistat de centres de la nostra àrea d’influència al final del Catàleg de visites escolars. Si no us trobeu en aquesta llista us heu d’adreçar a la biblioteca del districte que tingueu més a la vora.

Les visites escolars són unes accions formatives i de foment de la lectura amb el principal objectiu de donar a conèixer la biblioteca, el seu funcionament i els seus serveis als nens, nenes i joves del barri.

Les activitats estan dissenyades segons els cicles educatius de tal manera que siguin entenedores als infants i els joves, es recomana venir un cop cada cicle.

Tota la informació per concertar visita escolar amb la Biblioteca Nou Barris la trobareu dins el catàleg, es recomana donar-li una ullada.