Mercat de la Terra als jardins de les Tres Xemeneies

A partir del 25 d'abril, es permet l'obertura dels mercats setmanals, amb protocol de compliment de les mesures sanitàries per la COVID-19

Poble-sec. Cada dissabte al Poble-sec hi ha mercat de pagès organitzat per Slow Food Barcelona, habitualment amb música i diverses activitats paral·leles.

Productors i consumidors d’aliments locals i de quilòmetre zero es troben un cop per setmana al Poble-sec. Aquest format continua apostant també per la gastronomia –amb la implicació de diferents xefs Slow Food–, a més de les activitats infantils dintre de l’Espai Slow Kids i la música en directe.

Horaris


El dia 1 de febrer, el Mercat de la Terra és especial perquè s'hi presenta la segona edició de la guia d´establiments de proximitat de Slow Food BCN. a les 12 h comença l´acte amb Josep Sucarrats, director de la revista Cuina; Daniele Rossi, cofundador de Slow Food Barcelona i autor de la guia; Pere Carrió, xef del Gat Blau, representant els "Cargols" de la guia Slow Food; el xef Xavier Pellicer, representant els més verds de la guia; Marc Ribas, xef del restaurant Panot, representant els restaurants de tradició; Benoît Valée, de L´Ànima del Vi, representant els locals més vínics; i un representant de Cava Recaredo/Celler Credo, col·laboradors habituals de Slow Food Barcelona. La guia reuneix 101 establiments.


El parc de les Tres Xemeneies –al barri del Poble-sec–, rep productors i consumidors d'aliments locals i km0, un cop per setmana, per tal de consolidar aquest tipus de mercats a la ciutat.

Aquest nou format continua apostant també per la gastronomia –amb la implicació de diferents xefs Slow Food–, a més de les activitats infantils dintre de l'espai Slow Kids i la música en directe. També s'estan preparant tota una sèrie de noves propostes (xerrades, tallers...) que enriqueixin l'espai, i el transformi en un espai de convivència ciutadana.

Jardins de les Tres Xemeneies

Adreça:
Av Paral.lel, 49
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona