Intercanvi de llibres Sant Jordi 2024

Sant Jordi. Per un Sant Jordi diferent i sostenible, vine a intercanviar els teus llibres. La cita serà el 24 d'abril i participaran les tres biblioteques de Gràcia.

 

Del 8 al 20 d’abril es poden portar els llibres per l’intercanvi a les biblioteques de Gràcia, on es donarà un val per llibre acceptat. El 22 d’abril serà el dia de l’intercanvi del val per un llibre diferent.

 

Per un Sant Jordi sostenible i diferent, Gràcia torna a acollir l’intercanvi de llibres per Sant Jordi 2024. El 24 d’abril, de 17 a 19 h, tothom podrà participar en la festa conjunta a la plaça de la Vila, a la plaça de Lesseps i a la placeta al costat de la Biblioteca de Vallcarca.

 

Què cal fer abans?

Del 8 al 20 d’abril tothom qui vulgui intercanviar llibres per portar-ne en bon estat, excepte enciclopèdies i llibres de text, a la biblioteca que li pertoqui.

 

L’alumnat podrà portar fins a 6 llibres a les biblioteques dels seus centres d’ensenyament i la gent adulta en podrà portar 6 a les biblioteques del seu barri.

 

A cada persona li donaran un val per llibre acceptat. Aquest val és el que s’ha de portar el dia 24 d’abril per fer l’intercanvi.

 

Participen, la Biblioteca de Vallcarca i els Penitents-M. Antonieta Cot, la Biblioteca Vila de Gràcia-Rosa M. Aquimbau i la Biblioteca Jaume Fuster.