El guisat és una tècnica de cocció poc precisa que consisteix a cuinar un aliment en suc semi greixós, amb condiments i sovint amb verdures en una cassola al fogó. El rostit consisteix a coure un aliment a foc viu o en un forn, a vegades untant-lo amb greix o oli. En aquest taller aprendrem a cuinar aquests plats i descobrirem els secrets principals que tant ens agraden i que ens transporten a les cuines de la nostra terra. No t’ho perdis!!!
Prof.: Eva Carmen Alcaraz
Agenda
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Dimecres |
d'11.00 h a 13.00 h |
Entrada general: 71.83 €
Més suplement: 30€
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia
Places limitades |
Altres
- Se celebra a:
- Centre Cívic Pati Llimona.
- Inscripcions a:
- Centre Cívic Pati Llimona.
El guisat és una tècnica de cocció poc precisa que consisteix a cuinar un aliment en suc semi greixós, amb condiments i sovint amb verdures en una cassola al fogó. El rostit consisteix a coure un aliment a foc viu o en un forn, a vegades untant-lo amb greix o oli. En aquest taller aprendrem a cuinar aquests plats i descobrirem els secrets principals que tant ens agraden i que ens transporten a les cuines de la nostra terra. No t’ho perdis!!!
Prof.: Eva Carmen Alcaraz
Centre Cívic Pati Llimona
- Adreça:
- Carrer del Regomir, 3
- :
- Ciutat Vella
- Barri:
- el Barri Gòtic
- Població:
- Barcelona
- Adreça
- Carrer del Regomir, 3
- Quan
Des de 02/10/2024 al 20/11/2024
Telèfon
- Tel.:
- 932566100