En aquest taller, coneixerem el cranc blau ( callinectes sapidus), una espècie que s’està expandint pel Mediterrani a causa del canvi climàtic. Cada cop és més abundant i la seva pesca sostenible permet incloure’l a la nostra dieta. Aprendrem a cuinar-lo en diferents receptes per extreure el màxim benefici del producte i afavorir el consum responsable i sostenible d’una espècie invasora.
A càrrec d’El Peix al Plat
Agenda
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Dijous |
de 18.00 h a 20.30 h |
Entrada general: 13.64 €
+ 6€ de suplement
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre. |
Cal inscripció prèvia. Places limitades.
|
Altres
- Se celebra a:
- Centre Cívic Vil·la Florida.
- Inscripcions a:
- Centre Cívic Vil·la Florida.
En aquest taller, coneixerem el cranc blau ( callinectes sapidus), una espècie que s’està expandint pel Mediterrani a causa del canvi climàtic. Cada cop és més abundant i la seva pesca sostenible permet incloure’l a la nostra dieta. Aprendrem a cuinar-lo en diferents receptes per extreure el màxim benefici del producte i afavorir el consum responsable i sostenible d’una espècie invasora.
A càrrec d’El Peix al Plat
Centre Cívic Vil·la Florida
- Adreça:
- Carrer de Muntaner, 544
- :
- Sarrià-Sant Gervasi
- Barri:
- Sant Gervasi - la Bonanova
- Població:
- Barcelona
- Adreça
- Carrer de Muntaner, 544
- Quan
17/10/2024
Telèfon
- Tel.:
- 932546265