En aquest curs aprendràs les tècniques essencials per crear mini snacks saludables amb ingredients del mar i de la muntanya. Descobreix com preparar delícies com tàrtar de xoriço amb ou ferrat de guatlla, coca de sardines fumades amb alvocat cremós i crumble de festuc, entre altres. (*Activitat amb suplement)
Professor: José Cuesta – Kaliu Restaurant.
Agenda
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Dilluns |
de 19.00 h a 21.00 h |
Entrada general: 79.79 €
Més suplement de material
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre
|
Cal inscripció prèvia Places limitades
|
Altres
- Se celebra a:
- Centre Cívic Urgell.
- Inscripcions a:
- Centre Cívic Urgell.
En aquest curs aprendràs les tècniques essencials per crear mini snacks saludables amb ingredients del mar i de la muntanya. Descobreix com preparar delícies com tàrtar de xoriço amb ou ferrat de guatlla, coca de sardines fumades amb alvocat cremós i crumble de festuc, entre altres. (*Activitat amb suplement)
Professor: José Cuesta – Kaliu Restaurant.
Centre Cívic Urgell
- Adreça:
- Carrer del Comte d'Urgell, 145
- :
- Eixample
- Barri:
- la Nova Esquerra de l'Eixample
- Població:
- Barcelona
- Adreça
- Carrer del Comte d'Urgell, 145
- Quan
Des de 27/01/2025 al 10/03/2025
Telèfon
- Tel.:
- 934536480