El barri de la Sagrera prepara unes Festes de Primavera virtuals.

El barri de la Sagrera prepara unes Festes de Primavera virtuals.

29/04/2020 - 11:51

Les Festes de la Primavera de la Sagrera 2020 han estat cancel·lades, però l’activitat no s’atura.

Equipaments de proximitat i entitats del barri de la Sagrera s’organitzen per tal de dur a terme unes Festes de Primavera des del confinament. Així doncs, tenim un ventall d’activitats i propostes culturals i festives per aquest cap de setmana.

Entitats, col·lectius i equipaments del barri s’han posat d’acord per tal d’aixoplugar i incentivar un seguit d’activitats al llarg de dues setmanes, concretament del dijous 23 d’abril fins al diumenge 3 de maig.

Des de la Comissió de Festes de la Sagrera s’ha volgut preparar un audiovisual alegre amb un missatge clar: TORANREM A SORTIR AL CARRER!

Les activitats les trobareu desglossades amb tot detall al web de la Comissió de Festes de La Sagrera. Us deixem amb la programación del proper cap de setmana:

Divendres 1 de maig de 18.30 a 19.30 h: Música – Concert de Samuel Nagati
Live Concert de Samuel Nagati. Samuel Nagati és un artista emergent que barreja músiques urbanes amb reggaeton, trap, sons alternatius i influències indie.No t’ho perdis!
Organitza: Espai Jove Garcilaso
Visualització: Instagram Samuel Nagati

Dissabte 2 de maig de 11 a 14 h: Acció participativa – Cuinem paella per dinar
Amb els ingredients d’una paella vegetal ens proposem cuinar-la totes a la vegada i dinar el dia de festa major PAELLA! Cal reunir els ingredients necessaris indicats pel xef. Els podreu trobar publicats a l’Instagram .
Organitza: Menjador Ca la Rosa Sccl
Visualització a: YouTube Menjador Ca la Rosa

Dissabte 2 de maig de 11.30 a 12.30 h: Taller – Introducció a la realització del cinema d’animació per infants.
Vols descobrir perquè els teus dibuixos de televisió preferits es mouen? Qui crea aquesta màgia i com ho fa? En aquest taller faràs el teu propi personatge i aprendràs donar-li moviment! Per Infants de 5 a 9 anys. Tallerista: Júlia Mercader Boye. Més informació sobre el  material a la web de la Torre de la Sagrera.
Organitza: Torre de la Sagrera – Inscripcions a: info@torrelasagrera.cat
Visualització del taller a : Plataforma Jitsi

Dissabte 2 de maig de 18.30 a 19.30 h –Taller – Salsa fusió
Taller en directe, de salsa fusió , nivell inicial per compartir en família al perfil de @mercedessayut
Organitza: Espai Jove Garcilaso
Visualització: Instagram Mercedes Sayut

EXPOSICIONS VIRTUALS I ACCIONS PARTICIPATIVES

Del 20 d’abril a l’1 de maig: Acció participativa – La Sagrera floreix
La primavera no es cancel·la, omplim de flors les xarxes. #LaSagreraFloreix. Envia dibuixos i fotografies de flors i plantes de casa al correu ccsagrera@gmail.com i els compartirem!
Organitza: Centre Cívic La Sagrera-“La Barraca”
Visualització del recull a: Facebook CC La Sagrera – La Barraca , Twitter CC La Sagrera – La Barraca , Instagram CC La Sagrera – La Barraca

Exposició virtual _ La Sagrera és una festa
Perquè reivindiquem la festa fins que la podem seguir gaudint juntes al carrer, publicarem una exposició de fotografies que coordina Photosagrera entorn del Concurs de fotografia de La Festa Major de La Sagrera de 2019. Aquesta mostra avança l’exposició programada al centre cívic pel mes de setembre.
Organitza:Centre Cívic La Sagrera-“La Barraca” –
Visualització de l’exposició a: Facebook CC La Sagrera – La BarracaTwitter CC La Sagrera – La Barraca , Instagram CC La Sagrera – La Barraca

Exposició virtual – La Sagrera viscuda per Xavier Basiana i Vers, 50 anys (1970-2020)
Aquest mes de març del 2020 fa 50 anys que l’arquitecte, activista i fotògraf  Xavier Basiana i Vers va arribar a La Sagrera des de Manresa. Un enamorament territorial que deixa com a llegat una infinitat de projectes socials i culturals que han contribuït  a una transformació del nucli poblacional. Ara surt a llum la seva mirada més vivencial a través de la fotografia retratada en aquest mig segle de vincle amb l’entorn.
Organitza: Torre de La Sagrera  i Fundació Xavier Basiana i Vers
Visualització de l’exposició a: Exposició virtual