Bases per a la gestió cívica del casal de barri de Can Carol

Bases per a la gestió cívica del casal de barri de Can Carol

24/04/2020 - 11:54

El 29 d'abril es farà una sessió online per poder explicar a entitats, organitzacions i associacions interessades el detall de les bases per a la gestió cívica del casal de Vallcarca.

Les bases per a la gestió cívica de Can Carol es van aprovar per la Comissió de Govern la setmana del 13 d’abril i recullen els requisits que han de tenir les entitats que vulguin optar a la gestió cívica del casal de barri, situat al barri de Vallcarca i Els Penitents.

Des del districte, es convoca a entitats, organitzacions o associacions que hi estiguin interessades a una sessió online per poder explicar el document així com per resoldre tots els dubtes que puguin sortir. La sessió es farà el proper dimecres 29 d’abril a les 18 h i us podreu connectar fent click a aquest enllaç:

https://ajuntamentbarcelona.webex.com/ajuntamentbarcelona-es/j.php?MTID=md8ed97d3f7961d785f11e9dc29b59478

Qui no tingui accés a través del link, pot adreçar-se per resoldre dubtes al telèfon d’informació 93.291.66.15.

Rehabilitació de Can Carol

El conjunt de l’edifici de Can Carol és un element simbòlic per al barri de Vallcarca, i la seva recuperació ha estat una forta reivindicació. La rehabilitació que s’ha fet ha permès ampliar l’oferta d’equipaments públics de la zona.

A més, s’ha pogut recuperar el caràcter i valor simbòlic de Can Carol, consolidant els elements originals que restaven dempeus per donar lloc a un nou casal de barri, que pel seu disseny, garantirà la màxima flexibilitat en l’ús dels diversos espais. El resultat també ha estat un edifici que compleix tots els criteris de màxima eficiència energètica i sostenibilitat.