Mesures de prevenció per a xarxes solidàries davant la COVID-19

Mesures de prevenció per a xarxes solidàries davant la COVID-19

24/04/2020 - 16:08

l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha redactat un document amb Mesures de prevenció per a xarxes solidàries davant la COVID-19

l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha redactat un document amb les Mesures de prevenció per a xarxes solidàries davant la COVID-19.

L’objectiu d’aquest document és facilitar poder exercir la solidaritat i l’ajuda mitjançant xarxes d’ajuda mútua i veïnatges solidaris de forma més segura en termes de salut, prevenint infeccions per COVID-19.

El confinament fa que moltes persones no puguin obtenir algunes necessitats bàsiques que requereixen una acció presencial.

Seguint les iniciatives de solidaritat i acció comunitària existents als barris, moltes persones s’han organitzat en petites xarxes per poder cobrir aquestes necessitats durant el confinament. Tanmateix, cal prendre les mesures de prevenció per poder fer la feina a la comunitat sense efectes negatius, és a dir, sense propagar el virus.

¿Quines són aquestes mesures?

Aquest document recull recomanacions preventives per les persones implicades en xarxes solidàries que s’organitzen en suport a COVID-19.

Us adjuntem el document amb tota l’explicació ben detallada.

https://eldigital.barcelona.cat/wp-content/uploads/2020/04/ASPB-Mesures-prevencio-xarxes-solidaritat-covid19_web.pdf