No us perdeu La Gala Quarantine! Un esdeveniment comunitari amb clau d’humor

No us perdeu La Gala Quarantine! Un esdeveniment comunitari amb clau d’humor

20/04/2020 - 15:08

Si tens talents ocults, aquest és el teu moment de glòria.

El Casal de barri Congrés-Indians i l’Espai Jove Garcilaso han organitzat un esdeveniment online mític, que ja ha donat la volta al món i que que requereix de tot el nostre talent i sentit de l’humor, durant aquest dies de quarentena. La Gala Quarantaine invita a totes aquelles persones que tinguin talents amagats, a que deixin la vergonya en un calaix i ens mostrin les seves millors obres.

Ha arribat l’hora de compartir els vostres talents i habilitats de supervivència durant aquests dies tan durs. Un gran repte que ens farà riure una bona estona!

La convocatòria es ben senzilla, i s’ha fet a través d’aquest audiovisual amb clau d’humor.

Només heu de publicar fotografies o vídeos amb el hashtag #galaquarantine a Instagram, Facebook o Twitter i etiquetar el Casal de barri Congrés-Indians i l’Espai Jove Garcilaso.

Intagram: @cbcongresindians
Facebook: Casal Congrés Indians
Twitter: @CasalCongrsIndi
Whatsup: 619768890
Mail: congresindians@bcn.cat

 

“Esteu farts i fartes de la quarantena? Esteu fins als nassos de visitar la nevera, dormir i el vostre gos comença a fugir quan agafeu la porta? No patiu. L’esdeveniment online més aclamat per la crítica ja és aquí.

Busquem persones que han après a fer pastís sense farina, que han hagut de menjar carn durant dies, que porten més de dos setmanes aguantant als seus pares i mares, que han descobert com es diu tothom a l’edifici…

Herois, heroïnes, i en definitiva, artistes.

Agafeu la poca alegria de viure que us quedi i participeu a la Gala Quarantine, imitacions sense limitacions. Volem veure-us recrear pintures, escenes de pel·lícules, series, cançons, disfresses, llibres… Necessitareu tot el paper de vàter, totes les flautes escolars, tots els llençols i totes les mascotes per entomar aquest repte.

Podeu començar ja a enviar les vostres propostes i que la distància social us acompanyi…!”