Nova #TJFormació Primavera 2020 online

Nova #TJFormació Primavera 2020 online

22/04/2020 - 18:56

Torre Jussana ofereix 7 propostes online per a entitats i col·lectius sense ànim de lucre

Torre Jussana ha programat diverses formacions a distància per seguir oferint a les entitats i col·lectius sense ànim de lucre informació i recursos per a la millora del seu funcionament.

La formació del centre està dirigida a les Juntes Directives, persones amb responsabilitats, equip tècnic i socis/es de les associacions de Barcelona, i té per objectiu millorar les seves competències, coneixements i habilitats.

Per a aquest trimestre de primavera a tjussana.cat/formacio hi trobareu 7 propostes formatives. 4 versions online de cursos de TJ que podreu realitzar a través de la nostra aula virtual (Moodle) i 3 sessions a través de webinar que tenen un caire més informatiu però que creiem que aporten informació de molta utilitat per a aquesta època de confinament.

IMPORTANT! La formació del centre és gratuïta per a les entitats de Barcelona. Si sou una entitat sense ànim de lucre de fora de Barcelona o una persona individual i esteu interessats/des en alguna de les formacions, consulteu el document de preus públics vigent.

Més informació:
Torre Jussana
tjformacio@bcn.cat