Agenda del Casal

Dilluns, 03/06/2024

Exposició del mes de l’Orgull “Fràgil”

de 10:00 a 21:00

A càrrec de @goseartee

La exposició “Fràgil” presenta una sèrie de personatges a través de dibuixos il·lustrats de la diversitat que pretenen reflectir las diferents realitats, pors i inseguretats a las que cadascun d’ells s’ enfronta. Aparentment, aquestes realitats poden semblar alienes per a moltes de les persones que visitaran aquesta exposició, però per altres poden representar la seva història de vida.

Aquestes històries pretenen mostrar aquelles realitats, a vegades silenciades i d’altres perseguides per ser diferents. Si parem un moment a pensar, ens donarem compte de que sempre van a haver mes coses que ens apropen i ens uneixen de les que ens allunyen de la resta. Encara que ens trobem en un context afavoridor i estem presenciant un gran progres en quant a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, encara queda un llarg camí por recórrer. El fem juntes?

 

PEÜLLAFEST: LOS HERRERITA "EL TALLER DE CIRC"

11:00

Als Jardins de Can Brasó!

De la ma d’artistes de circ, podrem gaudir de la possibilitat de caminar sobre el cable o sobre la bola d’equilibri, d’intentar fer malabars amb aros, pilotes o maces i fer girar el plat xino o el diàbolo. El Taller de circ  dels “Herrerita” és una proposta lúdica, divertida i participativa dirigida a totes les edats. 

Dissabte 15 de juny a les 11 h

Activitat enmarcada dins de la Festa Major del Parc de la Vall d'Hebron

 

 

VERMUT DE SWING EMPODERA'T XS AMB "MARIETA ESTEBAN TRIO"

12:30

Als Jardins de Can Brasó!

María Esteban Trío és un projecte format per María Esteban (veu), Eddie Mejía (guitarra) i David Muñoz (contrabaix). Les seves arrels estan emmarcades dintre del jazz tradicional i el swing amb una forta influència de grans vocalistes com Frank Sinatra, Sara Vaughan, Bing Crosby, June Christy y Anita O'day, entre d’altres.

Dissabte 15 de juny, a les 12.30h.

Activitat enmarcada dins de la Festa Major del Parc de la Vall d'Hebron