Agenda del Casal

Viernes, 01/04/2022

EXPOSICIONS | OBJECTIU DONA: MATERNAR

00:00

Fins al 30 de juny

Projecte guanyador de la convocatòria Objectiu Dona - Primavera 2022

Lisi Andrés Palacios és periodista feminista i veïna del barri del Guinardó des de fa uns quatre anys. Creu en la comunicació com a eina per transformar i millorar el món que hem heretat i actualment combina les seves dues passions: la cultura i el periodisme. Actualment s'enfronta a la seva primera maternitat, un procés sorprenent que ha tingut el privilegi de viure mentre cursava el Postgrau en Comunicació i Gènere de la Universitat Autònoma de Barcelona.

"Maternar és una sèrie d'autoretrats que m'he fet durant el meu vuitè mes d'embaràs. Quan et quedes embarassada hi ha molt entusiasme de l'entorn per fer-te fotografies i tot se centra en la panxa però m'interessava captar la meva perspectiva personal sobre els canvis que patia el meu cos i com aquests afectaven les meves emocions i moviments."

EXPOSICIONS | BRAKUMO21

20:00

Fins al 30 de maig

Brakumo 21 és una col·lecció de fotografies al voltant de l'abraçada després d'un any en el qual quasi ha estat prohibit.

Brakumo és un cant a la importància de l'afecte, a la fragilitat del cos independent del gènere, edat o raça i a la seva necessitat de contacte.

Pretén ser un homenatge a la recuperació de l'abraçada després de la COVID-19, o potser seria més correcte dir a la importància de l'abraçada en plena crisi de la COVID-19. Una abraçada diferent, nova, amb restriccions, però, al cap i a la fi, una abraçada que fa més dura la nostra fràgil pell.

"Al final, lo que queda es abrazarse, confiar en el otro, amar y dejarse amar, en medio de la balacera que es la vida." (Fito Páez)

ACTIVITATS | CLASSE OBERTA DE TAITXÍ

10:00 to 11:00

Vols provar el taitxí? Vine a aquesta classe gratuïta d'iniciació i descobreix aquesta art marcial xinesa que treballa l'equilibri físic, mental i emocional de la persona.

A càrrec de l'AVV Joan Maragall del Guinardó

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Inscripcions trucant al 93 446 14 29 o bé per correu electrònic a cemasguinardo@qsl.cat 

OBJECTIU DONA | ACTUACIÓ DE CECILIA LEDESMA

19:00

Dijous 19 de maig, a les 19 h

Concert poètic inspirat en els tangos de l'escriptor Julio Cortázar, a càrrec de Cecilia Ledesma amb l'acompanyament de Jorge Blengini a la guitarra. 

"Hasta hace unos días, el único recuerdo argentino que podía traerme mi ventana sobre la rue de Gentilly era el paso de algún gorrión idéntico a los nuestros, tan alegre, despreocupado y haragán como los que se bañan en nuestras fuentes o bullen en el polvo de las plazas. Ahora unos amigos me han dejado una vitrola y unos discos de Gardel. Enseguida se comprende que a Gardel hay que escucharlo en la vitrola, con toda la distorsión y la pérdida imaginables... Para escucharlo hasta parece necesario el ritual previo, darle cuerda a la vitrola, ajustar la púa..." 

Espectacle guanyador de la Convocatòria Objectiu Dona - Primavera 2022

 

Inscriu-te aquí!