Servicios del Casal

VOLS EXPOSAR?

Ets fotògraf, pintor, il·lustrador, artista plàstic o tens un projecte de recerca històrica vinculada al Guinardó que t’agradaria exposar? Vols ensenyar al barri les teves creacions? Fes-nosen una proposta! Envia’ns un dossier al correu electrònic: dinamitzacio.mg@qsl.cat

 

SERVEI D'ASSESSORAMENT PER A ENTITATS, GRUPS I COL·LECTIUS

Necessites assessorament per a la vostra entitat? Al Mas Guinardó et podem donar un cop de mà oferint-te recursos, materials i documents de referència per al procés de constitució i la gestió del dia a dia. Per a més informació, pots enviar un correu electrònic a: cemasguinardo@qsl.cat, o bé trucar al telèfon 934 461 429.

 

SERVEI D'ASSESSORAMENT EN GESTIÓ DE TRÀMITS BÀSICS AMB L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Teniu dubtes sobre com demanar cita per a la renovació del DNI? No sabeu com fer-ho per aconseguir l’idCAT? Et facilitem unes fitxes informatives, en forma d’infografia, que expliquen com pots gestionar alguns tràmits en línia l’administració pública. Per a més informació, pots enviar un correu electrònic a: cemasguinardo@qsl.cat, o bé trucar al telèfon 934 461 429.

 

PUNT D’ASSESSORAMENT ENERGÈTIC (PAE)

(Amb cita prèvia) 

Al Punt d’Assessorament Energètic de Gràcia i Horta-Guinardó s’hi pot adreçar qualsevol ciutadà que vulgui informar-se sobre els seus drets energètics i rebre consells per reduir els sobrepreus de les factures dels subministraments bàsics. Per a més informació pots trucar al telèfon 930 008 054 de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

paegr@bcn.cat (Gràcia)

paehg@bcn.cat (Horta/Guinardó)

 

PUNT D'INTERCANVI DE LLIBRES

El Casal Mas Guinardó disposa d’un espai autogestionat d’intercanvi de llibres. Agafa tots els llibres que et vingui de gust llegir i/o deixa els que ja no fas servir. Dona una nova vida a la lectura!

 

 

CURSOS I TALLERS

Accions formatives que us facilitaran eines i recursos, tals com foment i gestió de l’associacionisme, millora de la comunicació, noves tecnologies etc. Podeu consultar l'apartat "Tallers" d'aquest espai web.

 

CONNEXIÓ WIFI

Espai per poder-te connectar a Internet de forma gratuïta a través del teu portàtil o dispositiu mòbil.

 

CESSIÓ DE LA CARPA PUNT LILA

El servei de cessió de la carpa Punt Lila s’atorga a entitats i grups del Guinardó, Baix Guinardó i Can Baró que sol·licitin disposar d’un Punt Lila en festes majors, celebracions o altres tipus de festes. La carpa identifica un punt d’atenció a persones que hagin patit o presenciat qualsevol tipus d’agressió sexista o LGTBI-fòbica. Per a més informació, pots enviar un correu electrònic a: cemasguinardo@qsl.cat, o bé trucar al telèfon 934 461 429.

 

 

CESSIÓ D'ESPAIS

El servei de cessió d’espais en contraprestació o col·laboració amb el Casal Mas Guinardó té la finalitat de donar suport infraestructural i tècnic a totes aquelles organitzacions de tipus associatiu o grups que ho requereixin. Per a més informació, pots enviar un correu electrònic a: espais.mg@qsl.cat, o bé trucar al telèfon 934 461 429.

 

 

 

CESSIÓ D'ESPAI VIRTUAL

Al Casal Mas Guinardó disposem d’una sala Zoom a disposició de les entitats i grups del Casal i del barri. Per a més informació, pots enviar un correu electrònic a: dinamitzacio.mg@qsl.cat