Cursos y talleres del Casal

 • TARDOR 2023

  L'Aula del Mas engloba diferents propostes de formació no reglada, de temàtica diversa. 
  Càpsules formatives i tallers que faciliten eines de gestió en el dia a dia dels grups, les entitats i totes les persones interessades. També s'ofereixen continguts relacionats amb els eixos de treball del casal: interculturalitat, feminismes, sostenibilitat, etc.  

  Us podreu inscriure als tallers de primavera a partir del dia 12 de setembre presencialment a la recepció del Casal Mas Guinardó o bé a través del nostre aplicatiu.

   

  TALLERS FORMATIUS

  PERDRE LA POR A L’ORDINADOR

  Dimecres 4, 11, 18 i 25 d’octubre, de 18 a 20 h

  Endinsa’t en el món digital i perd la por a les noves tecnologies! En aquest curs, aprendrem d’una manera pràctica a fer servir aplicacions que ens poden ajudar en el nostre dia a dia: buscar informació per Internet, fer compres segures, treure entrades, buscar llocs a un mapa...

  *Es recomana que l’usuari porti el seu portàtil
  Docent: Jaime Rodríguez
  Preu: 24,39 €

  Inscripcions aquí

   

  INICIACIÓ A LA PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL

  Dilluns 6, 13, 20 i 27 de novembre, de 18 a 20 h

  Aquest curs té per objectiu començar a  proporcionar les eines bàsiques necessàries per planificar, organitzar, supervisar i gestionar els recursos econòmics, materials, tècnics i humans per a la producció de projectes audiovisuals. Com a projecte del taller es realitzarà  un petit curt entre  l’alumnat que es visualitzarà l’últim dia.

  Docent: Jorge Avellaneda

  Preu: 24,39 €

  Inscripcions aquí

   

  INTRODUCCIÓ A L’EXCEL

  Dimecres 8, 15 i 22 de novembre, de 18 a 20 h

  Descobreix els secrets d'Excel, la principal eina per crear fulls de càlcul i "fer números". Veurem com crear taules de dades, generar gràfics i fer servir les principals fórmules i funcions. Aprèn a portar la teva comptabilitat domèstica amb Excel.

  *Es recomana que l’usuari porti el seu portàtil

  Docent: Jaime Rodríguez

  Preu: 18,30 €

  Inscripcions aquí

   

  PÍNDOLES FORMATIVES

  INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

  Dijous 9 de novembre, de 18 a 20 h

  La intel·ligència emocional és la capacitat de prendre consciència de les mateixes emocions i la dels altres i regular-les de manera adequada. És un dels aspectes importants de la persona, ja que facilita les relacions amb un mateix i amb els altres, la resolució de conflictes i afavoreix el benestar.
  En aquest taller partim de la consciència emocional (quines són les meves emocions i les dels altres), de la informació que ens donen les emocions per poder raonar i prendre decisions, per poder utilitzar-les de manera adequada i regular-les sense minimitzar-les ni exagerar-les.

  Docent: Rebeca Bermúdez

  Preu: 6,10 €

  Inscripcions aquí

   

  INTRODUCCIÓ A LA COMUNITAT SORDA: LLENGUA DE SIGNES

  Divendres 10 de novembre, de 17.30 a 19.30 h

  L'objectiu d'aquest taller és apropar-nos a la comunitat sorda, conèixer el seu món, les característiques d'aquest col·lectiu, estratègies per comunicar-nos-hi. Farem un petit tastet de la llengua de signes.

  Docent: Eric LLuch

  Preu: 6,10 €

  Inscripcions aquí

   

  APROPANT-NOS A LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

  Dimecres 29 de novembre, de 18 a 20 h

  En aquesta activitat coneixerem les principals eines d’intel·ligència artificial disponibles, i quines aplicacions pràctiques podem fer servir per al nostre dia a dia. Veurem els passos per acceder-hi des del nostre mòbil, tauleta o ordinador i farem algunes pràctiques per mirar de dominar-ne el funcionament.

  *Es recomana que l’usuari porti el seu portàtil

  Docent: Jaime Rodríguez

  Preu: 6,10 €

  Inscripcions aquí

   

  EN QUÈ CONSISTEIX LA VIOLÈNCIA ESTÈTICA?

  Dilluns 4 de desembre, de 18 a 20 h

  Són moltes les formes en les quals s'aplica violència sobre les dones, sent una d'elles l'imperatiu d'aconseguir cànons de bellesa inassolibles. Les dones, es veuen pressionades a modificar la seva aparença amb la condició d'arribar a una bellesa que no deixa de ser arbitrària, producte de silenciosos consensos socials silenciosos.

  Docent: Nus Cooperativa

  Activitat Gratuïta

  Inscripcions aquí

   

  GESTIÓ DEL TEMPS

  Dijous 21 de desembre, de 18 a 20 h

  En aquest taller prendrem consciència del recurs finit que és i coneixerem els principis que regulen una bona gestió del temps. Aprendrem a conèixer i identificar els lladres de temps i gestionar recursos com l'agenda, registre d'activitats, organització i gestió de tasques.

  Docent: Rebeca Bermúdez

  Preu: 6,10 €

  Inscripcions aquí