Agenda del Casal

Viernes, 01/04/2022

EXPOSICIONS | OBJECTIU DONA: MATERNAR

00:00

Fins al 30 de juny

Projecte guanyador de la convocatòria Objectiu Dona - Primavera 2022

Lisi Andrés Palacios és periodista feminista i veïna del barri del Guinardó des de fa uns quatre anys. Creu en la comunicació com a eina per transformar i millorar el món que hem heretat i actualment combina les seves dues passions: la cultura i el periodisme. Actualment s'enfronta a la seva primera maternitat, un procés sorprenent que ha tingut el privilegi de viure mentre cursava el Postgrau en Comunicació i Gènere de la Universitat Autònoma de Barcelona.

"Maternar és una sèrie d'autoretrats que m'he fet durant el meu vuitè mes d'embaràs. Quan et quedes embarassada hi ha molt entusiasme de l'entorn per fer-te fotografies i tot se centra en la panxa però m'interessava captar la meva perspectiva personal sobre els canvis que patia el meu cos i com aquests afectaven les meves emocions i moviments."

EXPOSICIONS | SOMOS CUBA

00:00

Fins al 30 de juny

Cuba és aquest estrany país que lluita per ser 'normal' des del 1868. Si bé és cert que quan vaig arribar a Cuba, les meves expectatives fotogràfiques eren plenes de llum i color, de música i ritme...; quan vaig arribar a l'Havana, quan vaig parlar amb els cubans, quan vaig sentir què era Cuba en tota la seva esplendor, les fotos es van convertir, van abandonar el color, i tal com diu un amic fotògraf, en Jordi Galderic: - Si vols fotografiar la roba d'una persona, fotografia-la en color; si el que vols és fotografiar-li l'ànima, fes-ho en blanc i negre... i així va ser com, sense voler-ho, a mi Cuba, em va sortir en blanc i negre.

Al vestíbul del Casal

ACTIVITATS |BUIDA EL TEU MÒBIL

18:00

Dimecres 15 de juny, de 18 a 20 h

Tens el mòbil ple i no tens espai per fer fotos o instal·lar noves aplicacions? Es descobriran quins son els elements que ocupen més espai i com fer neteja d'arxius innecessaris i aplicacions que no es fan servir.

*Es recomana que cadascú porti el seu mòbil

A càrrec de Jaime Rodríguez

Preu: 6,10 € 

INSCRIU-TE AQUÍ

ACTIVITATS | ELS DIMECRES DEL POU: L'EDUCACIÓ FRANQUISTA

19:00 to 21:00

Dimecres 15 de juny a les 19 h

L'EDUCACIÓ FRANQUISTA, ENTRE LA SUBMISSIÓ I LA RESITÈNCIA

L'educació franquista és sinònim d'adoctrinament ideològic, d'autoritarisme, d'abandonament escolar i de mala qualitat de l'ensenyament. Malgrat això, va haver sectors de la societat catalana que tractaren de recuperar els ideals educatius de la II República.

Xerrada a càrrec de Jaume Carbonell, periodista i pedagog.

Organitza: El Pou, grup d'estudis de la vall d'Horta i la Muntanya Pelada.

Col·labora: Casal Mas Guinardó