Agenda del Casal

Martes, 02/01/2024

EXPOSICIÓ | "STRONG"

00:00 to 23:00

Del 2 de gener al 31 de gener

Darrere de cadascun de nosaltres hi ha una dona que va decidir regalar-te la vida. Menyspreades, assetjades, maltractades, amenaçades, oprimides, perseguides, envejades... I malgrat tot, treballen, lluiten, resen, estimen, riuen, ballen, crien, caminen, somien... Tot un exemple de fortalesa, valentia, superació i supervivència de l’espècie humana. Admirem aquestes mirades que descriuen la seva fortalesa.

Activitat gratuïta sense inscripció prèvia

A càrrec de Núria Bayó

EXPOSICIÓ | OBJECTIU DONA | MANS QUE SOSTENEN LA VIDA

00:00

Del 15 de gener al 31 de març

"Mans que sostenen la vida" és la proposta guanyadora de l'onzena convocatòria del cicle Objectiu Dona. Amb aquesta selecció de fotografies que conformen la seva primera exposició, la Laura Sánchez Pallarès ens mostra les mans com a símbol important de les cures i el suport que fan falta per maternar i per mantenir la vida.

Activitat gratuïta sense inscripció prèvia

A càrrec de LAUNESPOLA (Laura Sánchez Pallarès, @launespola.fotografiadepartos)

 

 

 

XERRADA | PROJECCIÓ 'LUZ DE TODOS'

18:30

Dilluns 29 de gener, a les 18:30 h

En aquesta xerrada es projectarà el documental 'Luz de Todos' i posteriorment es farà un debat.

'Luz de Todos' és un projecte de cooperativisme i solidaritat internacional per construir una minihidroelèctrica al poble guatemalenc de San Pablo de Tacaná. És el primer projecte mesoamericà de transició energètica i cap a un ús d'energies renovables i de propietat comunitària que s'ha finançat des de Coop57. Aquesta iniciativa l'han impulsada els habitants de San Pablo de Tacaná en aliança amb el Centro Autogestionario Solidaridad Área Latina (CASAL), L'Olivera, Aiguasol, Tàndem Social i FETS. Juntes volen garantir el subministrament elèctric a tota la població, víctima dels abusos dels poders econòmics i transnacionals que s'han apropiat de la producció d'energia al seu territori. Permetrà recuperar de mans privades la gestió del servei d'electricitat i assegurar l'accés a llum sense talls per aquesta comunitat.

Organitza: Coop. Rocaguinarda, SOM ENERGIA i El Garrofer, espai de debat