Agenda del Casal

Martes, 09/04/2024

EXPOSICIÓ | URBANSKETCHING HORTA-GUINARDÓ

00:00

Del 9 al 30 d'abril

"Dibuix a pèl i sobre la marxa. Surti com surti, però que ens parli".  L'urbansketching és la disciplina de comunicació artística que copsa un lloc, un moment, una escena dibuixada in-situ. "Tal com si una fotografia pogués copsar allò que passa en 10 ó 20 minuts". És un relat fresc i sense pretensions que guanya popularitat i adeptes de tota edat i varietat dia a dia.​​

A càrrec de  Núria Galbe  (@bikesketching)​

Activitat gratuïta ​

CONVIVÈNCIA I INTERCULTURALITAT | TEATRE D'OMBRES GITANES

18:00

Dijous 11 d’abril a les 18 h 

El teatre d’ombres gitanes es va estrenar el 2021 dins de la Barraca de la Fira Itinerant. La funció mostra les llums i les ombres de la història de l’arribada del poble Gitano a la nostra ciutat mitjançant la màgia de la paraula, la imatge i la música. L’espectacle sorgeix de la tasca d’un grup de joves dones gitanes de l’Associació Carabutsí sota la direcció artística del Gecko con Botas i amb guió literari de César Martínez. 

L’objectiu de l’activitat és incloure la memòria i cultura gitana a activitats dins la programació d'entitats públiques i privades amb les veus i mirades de la mateixa comunitat gitana per lluitar contra l'antigitanisme estructural i poder canviar la mirada en tractar amb la comunitat Gitana, des d’una perspectiva de gènere i a través del llenguatge artístic. 

Inscripcions aquí

Col·labora: Xarxa BCN Antirumors