Exposició: "Violències. Art i Gènere". A cura de Sent i Crea

Montse Cosidó

26/11/2020 > 08/01/2021
Preu: Gratuït

Del 26 de novembre al 8 de gener

EXPOSICIÓ: “VIOLÈNCIES. ART I GÈNERE”. A cura de Sent i Crea

Inauguració virtual dijous 26 de novembre a les 19.30h. Acció inaugural amb Rosa Maria Arrazola, Nora Jou, Joan Roca i Susanna Pruna. Segueix-la via Zoom!

Violència física, sexual, econòmica, psicològica, institucional, violències estructurals i sistèmiques. Una mirada des dels llenguatges artístics cap a les #VIOLÈNCIES de gènere, cercant vies de denuncia, obertura i sanació.

L'exposició "Violències. Art i Gènere" estarà activa online a partir del dijous 26 de novembre a les 19h al següent enllaç:
https://peopleartfactory.com/g/Violenciesartgenere

Si vols participar de les accions online (inauguració i/o visita guiada), escriu-nos a visuals@civicbarceloneta.com i et facilitarem enllaços de Zoom i contrasenyes.

Artistes:

Projecte Minerva: Elsa Inzunza, Victòria Ibars, Yolanda Uriarte, Carme Ripoll i Meritxell Nunné, Josefina Altés i Montse Cosidó, Teresa Vergés, Laboratòri escènic Me Too.

Caja de Pandora: FemLab, Sara Berga, Carmen Hurtado, Jordina Ros, Maïs Jorba.

Sent i Crea: Susanna Pruna, Mariona Giner, Ana Blu, Noemí Morral, Esther Cohen, Alicia Cayuela, Paco Justicia, Roser Amills, Aneta Ciesielska i Mireia Torralba, Alejandro Cano i Buhonegro, Teresa Gómez, Xavier Calvo, Elisenda Amartis, Mar Aguiló i Jonathan Elbaz.

 

Dimarts 22 de desembre a les 19h. Visita guiada virtual amb les/els artistes i performances de Jordina Ros, Alicia Cayuela, Elisenda Martis, Sara Berga, Eva Evitzkaya, Alejandro Cano i Buhonegro.

 

Dimarts 15 de desembre de 18.30 a 20h. "Diàlegs: Art i Violència de Gènere" a càrrec de Sent i Crea. Una visió de les violències a partir de les creacions d'artistes contemporanis/és.

Activitat online // Preu: gratuït. Inscripcions a partir del 27 de novembre a  https://bit.ly/3pVjIOB 

Activitats programades el marc del 25N, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones.

#agenda25N2020

 

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir