Dones transitant

04/03/2021 > 09/04/2021

Nova Expo Dones Transitant A cura de Noemí Morral.


 

Del 4 de març al 9 d’abril, volem tornar a reivindicar, a través de l’art, que les dones transiten el món creant al seu pas; xarxes de coneixement, solidaritat, art, vida… I en aquest trànsit moltes perden la seva vida, per defensar les seves idees, els seus cossos i el seu territori. 

Recuperem la temàtica de l'exposició "Art i Dona 2020", que va tenir un gran èxit de convocatòria, però que es va haver de tancar al públic arran de les mesures extraordinàries de l'estat d'alarma decretat el mes de març passat.

Lligades a aquesta exposició tindrem tot un seguit d'activitats, de les quals podreu participar:

- 4 de març a les 19.30h. Acció inaugural amb NUNILA Hija de Nun.

- 11 de març a les 19h Diàlegs: Art i Gènere a càrrec de Sent i Crea. Una visió sobre l'art a través del feminisme, on es parlarà del procés social i cultural fins als nostres dies.

- 26 de març a les 19h: Cloenda i Visita guiada virtual a l'exposició amb les/els artistes.

A causa de les restriccions per pal·liar els efectes de la Covid19, aquestes activitats es realitzaran online a través de la plataforma ZOOM. Per participar, envieu un correu a: visuals@civicbarceloneta.com.

També podreu seguir en directe les emissions d'aquestes activitats pels comptes de Facebook i Youtube del Centre Cívic Barceloneta.

 

Aquesta exposició compta amb la presència d'obres de:

Judith Belmonte Rivera, Elisabet Belmonte Rivera, Erna Toepfer, BettyBroke, Martina Pozzi, Laura Jabbour, Laura Cid, Roser Busquets, Jessica de “Pqno…espai creatiu”, Teresa Vergès, Lai Diez, Estudiants Musicologia ESMUC, Yolanda Uriarte, Ju Castelo, Silvia G Armesto, Paloma Rodríguez, Elisenda Gabaldà, Sílvia Fresneda, ArtsLimererencia, Elisenda Solà-Niubó, Lucia Godinez, Maïs Jorba, Mamabadada, Marisa Garcia, Glòria Tormo, Montse Piñol, Maite Pereny, Noelia Sardà, Carles Rojas, Noemí Morral, Àngela Bartoli, Uriel Roqui i Ángela Rocío, Hernández, De la Sena, Eloy Añez, David Mercado, María Rosa Asaro, Mercedes Sos, Weeping siren, Montse Jaimejuan, Bárbara Ordoñez, Carles Roca, Olga Serral, Rita Hervas, Petra Vlasman, Núria Moreno.


On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Telèfon: 932563300
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir