CICLE DE CURTMETRATGES TERROR I FANTÀSTIC ESTUDIANTS ESCAC
CANAL MONO- CICLE DE VIDEOCREACIÓ

Divendres

14/01/2022
Preu: Gratuït

CANAL MONO- CICLE DE VIDEOCREACIÓ

Divendres 14 de gener a les 19.30h

"CICLE DE CURTMETRATGES TERROR I FANTÀSTIC ESTUDIANTS ESCAC”

Projecció de quatre curtmetratges d'alumnes de l'ESCAC:

Al Nadal toca fusta (Max Calvera - Selecció Festival Fantàstic de Sitges 2021). Ovidi, un nen de set anys, i el seu tió Ramon passen per primera vegada la nit de Nadal a casa de la família francesa de Veronique, la parella del seu pare.

Félix a la Muntanya de Sant Cebrià (Marc Pujol). Félix és un humil pagès que viu entre les vinyes del Penedès amb la seva mare i germana. El seu món canvia quan un dia rep la visita del seu avi, un vell bruixot emmascarat

Un monstre a casa (Alexandra Iglesias).Miguel té un amic una mica peculiar: un monstre gran i pelut que ve a visitar-lo cada nit per fer-li companyia.

Meat The Family (Javi Méndez). Lucía, una jove animalista, convida el seu nou xicot a la casa familiar per sopar. El que comença com una cita corrent acabarà sent el menú sagnantment peculiar de la família vegana.

 

Preu: gratuït //  Si vols assegurar la teva entrada reserva aquí la teva invitació a partir del 29 de desembre a les 08h! També pots passar directament per la recepció del centre 30 minuts abans de l'inici de la proposta.

 

 

 

 

                                                                         

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir