Escena digital - 2
Materials, cos i mitjans tecnològics per a l’escena.

Dissabte
De 11h a 14h

21/05/2022
Preu: 18.80€

Destinataris: Curs dirigit a artistes emergents o amb algun tipus d'experiència artística que vulguin introduir-se a la creació audiovisual i altres tecnologies per a la pantalla i escena.

Metodologia:
2 sessions de 3 hores sobre 2 eixos introductoris principals:

Les sessions són independents i/o complementàries.

SESSIÓ 2.
Materials, cos i mitjans tecnològics per a l’escena.


Escena digital és un espai d'aprenentatge a través de la creació, que combina diversos materials i tecnologies, el cos i l'escena, des de creus conceptuals i transdisciplinars, fomentant el coaprenentatge i la col·laboració.

Dicta: BRISA MP www.bionicas.net i www.caidalibre.cl Des dels primers anys del segle XXI Brisa aborda la creació transdisciplinar combinant diferents llenguatges i sabers, el cos i la tecnologia. Ha impartit el curs i laboratori Escena Digital des de 2009, així com seminaris similars a diferents llocs com: Costa Rica, Cuba, Brasil, Paraguay, Argentina, Xile i Catalunya.

⇒Inscriu-te aquí!

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i les corresponents restriccions, l’activitat s’adapta per a que pugui realitzar-se de forma virtual o presencialment, reservant-se el dret d'adaptar les sessions, respectant a usuaris i tallerista.  Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès i, per tant, no donarà dret a la devolució de l’import de la inscripció.

Professor/a: Brisa Muñoz

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 28/03/2022
Fi d'inscripció: 16/04/2022

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir