"SOSIEGO”
de Cia. Aina Lanas

Fotografia de Claudia Herran

Dijous
De 20h a 21h

15/12/2022
Preu: Gratuït

CONTEMPORANIS A LA BARCELONETA

PROGRAMA DE RESIDÈNCIES

Dijous 15 de desembre a les 20h // Preu: gratuït. Reserva aquí (o a la recepció del Centre Cívic Barceloneta) la teva invitació a partir del 29 de novembre.

SOSIEGO” de Cia. Aina Lanas

Sosiego és un poema ballat, una picada d'ullet a l'amor romàntic, un crit a la vulnerabilitat i un ball a l'absurd i desesperat de les nostres interdependències. En escena cinc cossos: quatre ballarines i una cantautora, comparteixen l'espai oníric que ofereixen la veu i lletres de Raquel Lúa, omplint la visió de moviment i imatges sobre la seva música. Cossos i so s'uneixen en un concert ballat que viatja per grans notes i profundes subtileses. Una combinació exquisida entre bellesa i udol.

Direcció: Aina Lanas // Coreografia: Aina Lanas + Ballarines // Flamenc: Tina Martí // Música Original: Raquel Lúa // Intèrprets: Raquel Lúa, Irene Baeza, Tina Martí, Miriam Salvador, Aina Lanas // Disseny lumínic i tècnica: Valentina Azzati // Vestuari: Luisina Sánchez // Ajut a la dramatúrgia: Anna Castells // Composició rítmica: Clara Martínez.

Durada: 60 minuts

 

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir