Cuina: Delicies veganes per a escèptics
Cuina

Dimecres
De 19h a 21h

08/05/2024 > 29/05/2024
Preu: 35.91€ + 10€ de material

Descripció:

El Monogràfic de Cuina Vegana ofereix una oportunitat per endinsar-se en el món de l'alimentació sense cap producte animal, descobrint una varietat diversa i emocionant de plats. Durant aquesta experiència culinària, les persones participants aprendran a preparar receptes veganes per a tots els públics, trencant el mite que el veganisme és avorrit i limitat. Aquest monogràfic ofereix una visió pràctica i accessible de la cuina vegana, explorant opcions saludables, delicioses i creatives per a tots els gustos i preferències culinàries.

Objectius:

L'objectiu principal del Monogràfic de Cuina Vegana és proporcionar als participants les habilitats i coneixements necessaris per a preparar aliments deliciosos i nutritius sense cap producte animal. A través de la pràctica de la cuina vegana, els participants podran expandir el seu repertori culinari, descobrint noves receptes i tècniques culinàries. A més, es busca promoure la consciència sobre els beneficis de seguir una dieta basada en plantes, tant per a la salut personal com per al medi ambient.

A qui va adreçat:

El Monogràfic de Cuina Vegana està dirigit a tots aquells interessats en explorar una forma de vida més saludable, sostenible i compassiva a través de la cuina. No es requereix cap experiència prèvia en cuina vegana, ja que el monogràfic està dissenyat per a persones de tots els nivells d'habilitat i coneixement culinari. Es fomenta la diversitat i la inclusió, creant un espai d'aprenentatge obert i respectuós on cada participant pugui aprendre i experimentar amb confiança.

Metodologia:

La metodologia del Monogràfic de Cuina Vegana es basa en l'aprenentatge pràctic i experiencial, amb un enfocament en la preparació de receptes veganes delicioses i variades. A través de demosntracions pràctiques i guiatges pas a pas, els participants aprendran a utilitzar ingredients sans i nutritius per a crear plats que satisfacin els paladars més exigents. Es fomenta la participació activa dels participants, amb l'oportunitat d'interactuar amb els instructors i altres alumnes per compartir experiències i consells culinaris.

Material necessari per part de l'alumne:

No es requereix cap altre material específic, ja que tots els ingredients i utensilis necessaris per a les receptes seran proporcionats pel centre. 

Aquesta activitat té un complement de 10€ a abonar en metàl·lic el primer dia del taller, que es destinarà a la compra d'aliments emprats en les receptes.

⇒Inscriu-te aquí!

Professor/a: Ester Alemany

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 18/03/2024
Fi d'inscripció: 10/04/2024

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir