Teatre: Mostra de “Piel con Piel” / “Pell amb Pell” 2024

Dimecres
De 18h a 19h

13/03/2024
Preu: Gratuït

Mostra de “Piel con Piel” / “Pell amb Pell” 2024

Dimecres 13 de març a les 18h

"Pell amb Pell" és un projecte de creació escènica dirigit a adolescents amb la finalitat de prevenir les violències masclistes i racistes. En ell, mitjançant l'escena, ens preguntem quines són les lògiques que sostenen casos de violència tan extrems com la trata de persones amb finalitats d´explotació sexual i quina relació tenen amb la nostra manera de viure l´amor, la sexualitat i la nostra realitat a l´hora de generar vincles i aliances.

El que podrà veure's aquest dia és el resultat de 6 mesos de treball d´un grup del INS Joan Salvat Papasseit. Reflecteix la manera en la que han decidit posicionar-se i qüestionar-se al voltant d'aquesta temàtica. Comparteixen les seves pors, desitjos i fantasies per imaginar altres mons posibles lliures de violència. 

Aquest projecte es desenvolupa paral·lelament en instituts d'Iruña, Madrid i Barcelona.

Dirigit per Calatea (www.calatea.es)  // Participants: Júlia Ramos, Isabella Mayorga, Sara Sofía Bocanegra, Núria Ambrona, Ángel Martínez, Sarah Amín Mher, Sofía Belhocine, Massiel Alcántara, Gabriela Ferreras // Talleristes:  Paula Pascual de la Torre, Kha Villanueva // Ajudantia: Biel Sànchez // Amb el suport de: ONG Aida, Fundació Lydia Cacho, INS Joan Salvat Papasseit.

Espectacle programat en el marc del 8M -Dia Internacional de la Dona-.

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Telèfon: 93 256 33 00
Email: comunicacio@civicbarceloneta.com

Compartir