En fem 30!!!

Dimecres
De 11h a 21h

22/05/2024
Preu: Gratuït

30 anys del Centre Cívic Barceloneta

Dimecres 22 de maig a partir de les 11h

Al Casal Infantil Barceloneta, Casal de Gent Gran Mediterrània i Centre Cívic Barceloneta ens plau convidar-vos al nostre 30è aniversari!

Vine a celebrar amb nosaltres tres dècades de cultura i comunitat, amb una jornada festiva plena d'activitats per a totes les edats! Tothom convidat!

D’11 a 12.30h // Grup artístic Manuel Trujillo del Casal de Gent Gran Mediterrània.

De 13 a 14h // Show cooking amb CAP A MAR.

De 14 a 15.30h // Vermut popular (AMB INVITACIÓ - recull el teu ticket a la recepció del centre el 15 i 16 de maig).

De 16 a 17.30h //  Taller de Contact Improvisació. Diàleg Físic. Amb Ramon Roig. El Contact Improvisació expressa la seva fonamental essència a través del vincle. Descobrir el significat d’aquest vincle i les seves múltiples capes ens aporta una integració en l’entorn útil i duradora. Travessar l’espai físic-temporal en connexió per compartir l’experiència amb l’altre. Gratuït (sense inscripció prèvia).

De 16.30 a 18h:

  • Taller d’estampació de segells amb Zenaida Reyes Personalitza la teva bosa pel 30 aniversari!

  • “Expedició parcs urbans: Salvem la biodiversitat” amb l’Aula Ambiental de Ciutat Vella. Joc de gran format on les participants es convertiran en fauna urbana en perill i emprendran un viatge per la ciutat de Barcelona per descobrir els espais verds de la ciutat. Hauran de superar reptes, resoldre enigmes per aconseguir el seu objectiu, recuperar casa seva, el Parc de la Ciutadella. Al llarg del camí, descobriran la fauna i flora urbana de Barcelona, la importància dels espais verds com a refugis climàtics i la necessitat de protegir-los dels impactes de la ciutat.

  • Micro-taller aprèn a dibuixar i ballar amb realitat virtual. Prova a ser un artista immersiu! Fes graffitis 3D i coreografies en un món virtual. Amb Òscar Ardaiz.

De 17 a 20h // Retrats amb la Factoria Fotogràfica.

De 18 a 18.45h // “La inauguració” Cia. Las Kakofónicas (espectacle de carrer). 

L'equip de Marie Claire eventos està contractat per celebrar aquest acte públic seguint els protocols que demana LA INAUGURACIÓ. A punt per l’esdeveniment, la naturalesa d’aquests tres personatges generarà un còctel capaç de transformar aquest acte seriós en una festa boja i participativa que pot acabar passada per aigua.

De 18.45 a 19.15h // Brindis i pastís. Amb l’acompanyament de Mateo Vergara.

De 19.15 a 19.30h // “El baile de la zurda” Cia La Cerda (dansa).

El Ball és un fenomen social que sovint succeeix en el context d'una festa, ja sigui en un bar, una revetlla popular o una discoteca, on l'esdeveniment transcorre marcat per l'atzar i allò imprevisible, entrellaçant persones i les seves històries.

En aquesta creació, LaCerda es proposa indagar en l'impuls vital que mou tot cos que balla, investigant la naturalesa del ball com a moviment, però també com a espai de trobada festiva i paradigma de la col·lectivitat, inspirant-se en les maratons de ball i els ritmes musicals dAmèrica Llatina.

De 19.30 a 20.30h // Dj Ra “La perla de l’Hospi”.

 


 

I a partir del 9 de maig, et convidem a compartir les teves opinions, experiències, anècdotes i desitjos al CCBarceloneta!

Podeu enviar-nos les vostres millors fotografies d'allò viscut al centre cívic, o deixar-nos-ho per escrit amb post-its que us facilitarem a la recepció del centre!!

Volem convertir la vidriera de l'equipament en un recull d'aquests 30 anys construïts entre totes, donant veu a tothom que ha passat per aquí! #participa #enshopassempipa #savethedate #enfem30

                                              

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1

Telèfon: 932563300
Email: info@civicbarceloneta.com

Compartir