Inscripcions i normativa
Tallers tardor 2022

INSCRIPCIONS ALS TALLERS 

Dates : matrícules des de dilluns 12 de setembre, fins al dimecres 21 de setembre de 2022

Horari: De dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h.

Inici dels tallers : A partir del 3 d'octubre

Normativa : per poder rebre la devolució voluntària de l’import del taller, heu de notificar-ne la baixa com a data màxima abans de l’inici del taller. Cal que porteu el rebut. Els tallers específics no tenen devolució de la matrícula llevat que s’anul·li el taller.  Cada persona només pot matricular-se ella mateixa i dues persones més. 

Formes de pagament: mentre no es resolgui la crisi sanitària, per poder dur a terme les inscripcions als tallers amb la màxima seguretat, et recomanem fer la matrícula en línia a través de la web d'inscripcions. Molt més ràpid, còmode i segur per a tothom! Si l'has de fer presencial, preguem que prioritzis el pagament amb targeta. El pagament de la matrícula es farà el mateix dia de la inscripció. 

Els tallers en què se sol·liciti el 50% de descompte d’atur o el 50 o 75% per a persones amb discapacitat, NO TENEN INSCRIPCIÓ EN LÍNIA. Caldrà formalitzar-la presencialment i omplir la documentació que el Centre proporcionarà en el moment de la matrícula.  Les sol·licituds s’han de presentar dins el període d’inscripció. El pagament de la matrícula es farà el mateix dia de la inscripció. 

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DEL 12 DE SETEMBRE a les 9.30 h, clicant a l'enllaç

Reviseu la documentació necessària a entregar al centre abans de l'inici del taller

 

 

Compartir