Inscripcions i normativa
Tallers de primavera 2021

INSCRIPCIONS ALS TALLERS 

Dates : matrícules del període 1 i de la formació online: des de dilluns 15 fins al dimarts 23 de març de 2021 

Horari: De dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h 

Degut a la crisi sanitària els TALLERS PRESENCIALS es dividiran en 3 períodes que s’aniran obrint en funció de l’evolució de la pandèmia. A l’inici del trimestre només us podreu matricular del període 1. 

Per fer la matrícula a la resta de períodes us anirem informant 

Inici dels tallers : A partir del 12 d'abril 

Normativa : per poder rebre la devolució voluntària de l’import del taller trimestral online has de notificar-ne la baixa com a data màxima abans de l’inici de la segona sessió, independentment de si has assistit o no a la primera. Cal que portis el rebut. Els tallers presencials dividits en períodes i les càpsules online no tenen devolució llevat que s’anul·li el taller.  Cada persona només pot matricular-se ella mateixa i dues persones més. 

Formes de pagament: mentre no es resolgui la crisi sanitària, per poder dur a terme les inscripcions als tallers amb la màxima seguretat, et recomanem fer la matrícula en línia a través de la web d'inscripcions. Molt més ràpid, còmode i segur per a tothom! Si l'has de fer presencial, preguem que prioritzis el pagament amb targeta. El pagament de la matrícula es farà el mateix dia de la inscripció. 

Els tallers en què se sol·liciti el 50% de descompte d’atur o el 50 o 75% per a persones amb discapacitat, NO TENEN INSCRIPCIÓ EN LÍNIA. Caldrà formalitzar-la presencialment i omplir la documentació que el Centre proporcionarà en el moment de la matrícula.  Les sol·licituds s’han de presentar dins el període d’inscripció. El pagament de la matrícula es farà el mateix dia de la inscripció. 

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A PARTIR DEL 15 DE MARÇ a les 9.30 h,  a http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/casagroga 

Reviseu la documentació necessària a entregar al centre abans de l'inici del taller

 

 

Compartir