Inscripcions i normativa
Tallers Hivern 2024

INSCRIPCIONS ALS TALLERS 

Dates : matrícules des de dilluns 11 de desembre, fins al dijous 21 de desembre de 2023

Horari: De dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h. 

Inici dels tallers : A partir del 8 de gener.

Formes de pagament:  recomanem fer la matrícula en línia a través de laweb d'inscripcions. Molt més ràpid, còmode i segur per a tothom! Si l'has de fer presencial, preguem que prioritzis el pagament amb targeta. El pagament de la matrícula es farà el mateix dia de la inscripció. 

En el cas dels tallers que són càpsules, les inscripcions finalitzen una setmana abans de l’inici del taller. 

En el cas dels tallers familiars, les inscripcions preveuen la participació d’un adult i com a màxim dos infants a càrrec seu. 

Subvencions per a persones aturades i persones amb diversitat funcional: les inscripcions amb subvenció només es poden fer presencialment i durant el període d’inscripcions. 

La data màxima per presentar la documentació és el 21 de desembre. 

 

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ 

Les inscripcions es poden fer en línia o presencialment. 

• Són imprescindibles les dades personals. 

• El pagament es pot fer en línia, amb targeta de crèdit i en efectiu. 

Presencialment,una persona pot fer un màxim de tres inscripcions per a un mateix taller. 

Tallers infantils: les inscripcions es fan presencialment o en línia a nom del pare, mare, tutor o tutora i no disposen de subvenció per a aturats. És indispensable que el pare, mare, tutor o tutora de la persona menor empleni un document, mitjançant el qual cedeix el tractament de les seves dades, així com l’acceptació o no acceptació dels seus drets d’imatge. 

 

*El Centre es reserva el dret de suspendre els tallers que no tinguin un nombre mínim de persones inscrites o per qualsevol altre motiu que afecti el bon funcionament de l’activitat. En aquest cas, es retornarà l’import abonat. 

 Els preus són susceptibles de canvi d’acord amb l’increment anual de l’IPC i dels preus que s’aprovin al plenari de l’Ajuntament de Barcelona al desembre de 2023. 

 

Compartir